بهینه سازی الگوی آتشباری تونلهای پیشرویمعدن زغالسنگ رضی رامیان

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_240
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 209
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدفاروق حسینی

دانشیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران خیابان کارگر شمالی ، پردیس دانشکده های فنی

هادی پورسعید

دانشجوی فوق لیسانس استخراج معدن دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران

رضا حسنی نسب

مربی مسئول بخش بازرسی معادن سازمان صنایع استان گلستان

منصور رحمتی

مربی مسئول بخش اکتشافات سازمان صنایع و معادن استان گلستان

چکیده

معدن زغالسنگ رضی رامیان در ۳۱ کیلومتری جنوب شهر رامیان از توابع استان گلستان واقع شده است. اکلن وینچ معدن بمنظور باربری و دسترسی از افق ۸۲۸+ به افق ۷۳۰+ باشیب °۲۵ حفر می شود. مقطع تونل۲ ۹/۲m میباشد این تحقیق در جهت بهینه سازی الگوی آتشباری باهدف افزایش راندمان پیشروی و افزایش پیشروی ماهانه انجام شده .است در ابتدا به بررسی طرح در حال اجرای معدن پرداخته و از نتایج آن درجهت بکارگیری روش کونیا در طراحی اولیه الگوی آتشباری تونل اکلن وینچ معدن استفاده میشود. سپس این طرح ارائه شده طی هفت سیکل آتشباری بهینه شده و در نهایت الگوی حفاری بهینه سازی شده نهایی ارائه شده و نتایج آن با نتایج الگوی در حال اجرای معدن مقایسه می شود. الگوی حفاری بهینه نهایی علاوه بر کاهش هزینه آتشباری مصرف) دینامیت و چاشنی الکتریکی باعث میشود که در هر ۶/۳متر پیشروی دو آرک در تعداد آرکهای نگهداری مصرفی ، صرفه جویی شود.

کلیدواژه ها

آتشباری، معدن زغالسنگ رضی رامیان، روش طراحی، الگوی آتشباری، تونل کونیا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.