بررسی تاثیر استخراج پهنه های کناری برتوزیع تنش وارد بر پایه حائل در روش جبه هکار بلند مکانیزه معدن زغال سنگ طبس بااستفاده از روش عددی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 325
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی نجفی

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن دانشکده مهندسی معدن،نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

سیدمحمداسماعیل جلالی

استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

فرهنگ سرشکی

استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

علیرضا یار احمدی بافقی

استادیار دانشکده مهندسی معدن و متالوژی دانشگاه یزد

چکیده

شرایط بارگذاری بار وارد بر پایه ها در روش جبهه کار بلند مکانیزه با شرایط بارگذاری پایه ها در روشاستخراج اتاق و پایه متفاوت است. در روش جبهه کار بلند مکانیزه پایه ها علاوه بر بار حاصل از روباره،بار القایی از منطقه تخریب را نیز تحمل مینمایند. از اینرو برآورد مقدار و چگونگی توزیع بار بر رویآنها دارای اهمیت زیادی است. محدودیتهای روشهای سنتی و تجربی در برآورد بار وارد بر پایه هاانگیزه های زیادی را برای استفاده از روشهای عددی ایجاد کرده است. در این تحقیق با استفاده ازنرم افزار ۳DFLAC و در نظر گرفتن مدل کرنش نرمی موهرکولمب، تاثیر بارهای کناری و جلویی برروی پایه حائل برجای گذاشته شده بین دو پهنه در معدن زغالسنگ طبس مورد بررسی قرار گرفتهاست. نتایج حاصل نشان میدهد که حداکثر بار وارد بر این پایه ناشی از اثر بارهای کناری و جلوییدر هنگام استخراج است و به فاصله ۴ تا ۵ متری لبه آن اعمال می شود.

کلیدواژه ها

مدلسازی عددی، مدل کرنش نرمی، پایه حائل، پهنه استخراجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.