طرح یک ایراد به سیستم RMR فازی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_180
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 317
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عظیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن )گرایش استخراج( دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا خالوکاکایی

دانشیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

چکیده

یکی از ویژگی های سیستم رده بندی توده سنگ یا RMR سادگی آن است، به نحوی که می توان آنرا در سر زمین نیز محاسبه و استفاده کرد و نتایج حاصل از آن حداکثر در چند دقیقه قابل استخراج وگزارش هستند. از طرفی در سالیان اخیر روش فازی سازی همه گیر شده که این فازیسازی به دامنه یفعالیتهای معدنکاری و بعضی روشهای ساده و کارآمد آن نیز سرایت کرده. ولی مطلبی که شاید دوراز ذهن مانده باشد این است که سیستم RMR به دلیل سادگی خود معروف شده است و نمیتوان باپیچیده کردن آن توسط فازی کردن، از سادگی آن کاست. از طرفی موارد زمین شناسی در بطن خوددارای عدم قطعیتی هستند که بیان این عدم قطعیت توسط یک دسته بندی کلی میتواند نتیجه یبهتری نسبت به بیان فازی در بر داشته باشد. در این مقاله یک مطالعه ی موردی نیز برای مقایسه یRMR و RMR فازی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

سیستم رده بندی توده سنگ، RMR ، RMR فازی، عدم قطعیت، دسته بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.