مقایسه نتایج حاصل از مدل سازی داده های ژئوشیمیاییکانی سازی طلا بر روی نمودارهای احتمال و فرکتالی غلظت – مساحت (C-A) در جداسازی زیر جوامع

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرمهدی سیدرحیمی نیارق

کارشناس ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا قوامی ریابی

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا خالو کاکائی

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

محمدرضا هزاره

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

رامین هندی

دانشجوی دکتری دانشگاه تهران

چکیده

به منظور جداسازی آنومالی از زمینه ژئوشیمیایی لازم است که جوامع مختلف ایجاد کانی سازی از تفکیک شوند تا آگاهانه بتوان به بررسی مناطق آنومال و عوامل ایجاد آن پرداخت. در این میان لازم است داده های برداشت شده از منطقه مورد مطالعه مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. برای این منظور از داده های چهار عنصر Sb Sn Au و B برداشت شده از رسوبات آبراههای واقع در اطراف کانی سازی طلا از نوع پهنههای برشی در جنوب غرب سقز کمک گرفته شده است. مدل سازی نمودار احتمال و فرکتالی غلظت مساحت از جمله روشهایی هستند که بدون دخالت نظر شخصی ژئوشیمیست به مدل سازی دادههای ژئوشیمیایی پرداخته و با تجزیه و تحلیل آماری داده ها اقدام به جداسازی زیر جوامع و تشخیص مناطق آنومال می پردازند. مقایسه نتایج بدست آمده از این مدل سازیها بر روی عناصر ذکر شده منطقه در مورد مطالعه نشان از کارآیی بیشتر روش نمودار احتمال در جداسازی جوامع مختلف فازهای تغییر پذیری دارد.

کلیدواژه ها

مدلسازی نمودارهای احتمال مدل سازی نمودار فرکتالی غلظت آنومالی، زمینه ژئوشیمیایی، تفکیک جوامع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.