مدلسازی تاثیر سایش آستر بر رفتار بار درآسیاهای گردان با نرم افزارهای صفحه گسترده
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: IMEC03_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 181
نویسندگان
دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان
استاد بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
نحوه حرکت بار علاوه بر تاثیر بر کارآیی آسیاکنی، نقش اساسی در توان مصرفی آسیا دارد. نتایج بررسیها نشان داده است که سایش آستر در طی عمر آن در طول آسیا یکنواخت نیست. یکی از عوامل موثر بر نحوه حرکت بار در داخل آسیا و توان مصرفی ظرح آستر میباشد. در تحقیقات گذشته الگوی حرکت بار در داخل آسیا در طول عملیات مورد بررسی قرار گرفته است، اما الگوی حرکت بار در طول آسیا یکسان فرض شده است. در این تحقیق با استفاده از مدل تحلیلی ارائه شده توسط Powell برای تعیین مسیر حرکت بار با توجه به طرح آستر، برنامه ای بر پایه نرم افزار Microsoft Excel© آماده گردید.سپس با استفاده از اطلاعات مربوط به سایش آسترها در آسیای نیمه خودشکن کارخانه پرعیارکنی مجتمع مس سرچشمه، مسیر حرکت بار در داخل آسیا در طی مدت عملیات شبیه سازی شد. نتایج شبیه سازی نشان داد که با افزایش ساعت کارکرد از ۱۰۰۰ ساعت به ۴۰۰۰ ساعت، موقعیت برخورد بار در پاشنه ۱۱۰ درجه تغییر می کند. همچنین بررسی الگوی حرکت بار پس از ۳۰۰۰ ساعت کارکرد نشان داد که زاویه برخورد بار در طول آسیا معادل ۳۴ درجه بین کمترین و بیشترین مقدار اختلاف دارد. همچنین بیشترین تغییر در الگوی حرکت بار در فاصله ۲/۸ متری از دهانه ورودی آسیا مشاهده شد.کلیدواژه ها
آسیای گردان، سایش آستر، رفتار بار، مدل سازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.