مقایسه توابع مختلف برای نمایش توزیع دانه بندیذرات

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 305
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن کریمی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد

علی دهقانی

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد

چکیده

توزیع اندازه سیستم ذرات، اهمیت زیادی در فرآوری مواد معدنی دارد. با توجه به وابستگی شدید رفتار سیستم ذرات به اندازه آنها، شناخت بهترین روش نمایش توزیع دانهبندی مواد در کارخانه های فرآوری مواد معدنی از اهمیت زیادی برخوردار است. در این پژوهش به بررسی کارایی انواع روشهای نمایش سیستمهای ذرات پرداخته شده است. نمونه های تهیه شده از مدار فرآوری سنگ آهن، با استفاده از روش آنالیز سرندی تر، دانه بندی شد. سپس با استفاده از نرم افزار اکسل، به بررسی کارایی پنج تابع توزیع، روزین- راملر، گادین- شومان، برادبنت- کالکات، گادین- ملوی و هریس پرداخته شد. با توجه به میزان خطای هر رابطه در تخمین درصد تجمعی مواد عبور کرده از یک اندازه مشخص، بهترین رابطه برای هر قسمت مدار و همچنین برای هر محدوده اندازه انتخاب شد.

کلیدواژه ها

اندازه ذره، توابع توزیع اندازه ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.