بررسی تاثیر سرعت سردکنندگی روغن های عملیات حرارتی بر سختی و ساختار فولاد DIN 1/1191
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES04_179
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1186
نویسندگان
مربی گروه مهندسی مواد ، دانشکده مهندسی شهید نیکبخت ، دانشگاه سیستان
استادیار ، گروه مهندسی متالورژی و مواد ،دانشکده مهندسی، دانشگاه فرد
چکیده
روغن یکی ار انواع محیط های کوئیچ در کارگاه های عملیات حرارتی است که به علت استفاده زیاد خاصیت اولیه اش تغییر کرده و از قدرت سردکنندگی آن کاسته می شود.از طرفی عدم وجود اطلاعات مناسب در خصوص سرعت سرد کنندگی روغن های عملیات حرارتی در ایران و اینکه کارگاههای عملیات حرارتی از تغییر خصوصیات یک نوع روغن در محموله های مختلف گله مند می باشند، ما را بر آن داشت تا با طراحی سیستم اندازه گیری سرعت سردکنندگی روغن های کوئیچ ، پاسخگویی نیاز صنعت عملیات حرارتی باشیم. سیستم مورد نظر شاما یک کوره استوانه ای ، مخزن روغن ، پراب (کاوشگر) اندازه گیری دما، سیستم انتقال پراب و سیستم جمع آوری اطلاعات می باشد. در این سیستم ، اندازه گیری سرعت سرد کنندگی روغن هی کوئیچ مطابق با استانداردهای رایج امکان پذیر است. در این تحقیق با انتخاب دو نوع روغن بهران 145 استفاده نشده (روغن نو) و بهران 145 استفاده شده ، سرعت سردکنندگی آنها اندازه گیری شد و سپس تاثیر اختلاف سرعت کنندگی آنها بر سختی و ساختار فولاد DIN 1/1191 مورد بررسی قرار گرفت.کلیدواژه ها
روغن عملیات حرارتی بهران 145 ، سرد کنندگی ، فولاد DIN 1/1191 ، سختی ، ساختار ، پراب ، ترموکوپلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.