حذف مواد آلی از کائولن به روش آگلومراسیون

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 146
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود عبداللهی

استاد گروه فرآوری مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس

بهزاد شهبازی

گروه فرآوری مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

آگلومراسیون یکی از روشهای حذف خاکستر از نرمه های زغال سنگ می باشد که در این روش ذرات آبران به طور انتخابی توسط مواد نفتی بصورت آگلومره در می آیند. در این تحقیق حذف مواد آلی از کائولن رباط خان طبس به روش آگلومراسیون بررسی می شود. در شرایط بهینه میزان حذف مواد آلی از نمونه با دانه بندی -۱۰۰۰ میکرون توسط سرند کنترل ۳۷ میکرونی به %۲۹/۴۴ می رسد. در این شرایط %۲۴/۶۳ از مواد غیر آلی (کائولن) نیز توسط سرند کنترل حذف خواهد شد. با فلوتاسیون آگلومره های جمع آوری شده، %۲۰/۱ از کائولن بازیابی می گردد تا میزان اتلاف کائولن به %۴/۵۳کاهش پیدا کند. در نهایت میزان حذف مواد آلی پس از مراحل آگلومراسیون و فلوتاسیون به %۱۱ می رسد. با انجام آگلومراسیون بر روی کل نمونه با دانه بندی -۱۰۰۰ میکرون، تحت شرایط بهینه و با استفاده از سرند کنترل ۲۵ میکرونی، میزان حذف مواد آلی به %۳۰/۵۳ می رسد، ولی %۲۶/۸۵ از مواد غیر آلی (کائولن) نیز توسط سرند کنترل حذف خواهد شد.

کلیدواژه ها

مواد آلی، آگلومراسیون، کائولن، طبس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.