بهینه سازی جدایش ثقلی در فرآوری باریتکارخانه درین کاشان با طراحی آزمایشات

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 247
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی صفاری

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری مواد معدنی , دانشگاه صنعتی امیرکبیر

آفرین صفاری

دانشجوی کارشناسی استخراج معدن , دانشگاه کاشان

چکیده

جیگ یکی از دستگاه های فراوری ثقلی است که در پر عیارسازی باریت بسیار از آن استفاده می شود.در این میان پارامترهای موثری وجود دارد تا بتوان شاهد بهترین کارایی دستگاه جیگ باشیم ،از جمله آن بهینه سازی در دبی آب ورودی است که مشخص شد با افزایش آن محصولات دانه ریز سریع شسته و وارد باطله میشوند و با کاهش دبی کاهش راندمان را خواهیم داشت. سرعت دوران محور جیگ و بسامد ضربهای را که شفت به مخزن وارد می کند نیز بسیار اهمیت دارند که برای هر باک جیگ باید تعداد نوسان بهینه تعیین گردد. از جمله پارامتر های مهم دیگر ارتفاع بستر در داخل جیگ، درجه آزاد شدگی، شیب بستر ، دانه بندی مواد ورودی، مشخصات هندسی جیگ و وجود بارهای دانه درشت در کف جیگ برای تحرک بیشتر مواد در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت و شرایط بهینه توسط روش طراحی آزمایشات تعیین گردید. این نتایج برای چهار عامل اصلی ، ضخامت بستر در حدود۱۰ cm، تعداد نوسانات ۹۰ rpm برای زبره ها و ۱۱۰ rpm برای نرمه ها ، دبی آب ۱۸۰L/min برای نرمه ها و ۲۵۰ L/min برای زبره ها و همچنین جابجایی طولی دیافراگم ۴۵ mm برای زبره ها و۲۵ mm برای نرمه ها بهینه در کارخانه فرآوری درین کاشان به دست آمد .

کلیدواژه ها

پرعیار سازی ثقلی طراحی آزمایشات باریت جیگ درین کاشان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.