بررسی و تحلیل CFD ایرفویل فوق بحرانی RAE ۲۸۲۲ در سرعت های ماوراصوت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NCAME05_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 403
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا بنی طالبی دهکردی

کارشناسی ارشد هوافضا، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه علوم تحقیقات تهران، ایران:

محمدامین نوریان پور

کارشناسی ارشد هوافضا، دانشکده هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف:

ایمان شفیعی نژاد

هیات علمی پژوهشگاه هوافضا، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ایران

چکیده

در این مقاله بر سی و تحلیل CFD ایرفویل فوق بحرانی RAE ۲۸۲۲ در سرعت های ماورا صوت انجام شده ا ست. ویژگی های آیرودینامیکی یک ایرفویل از نظر جنبه های طراحی و اعتبار تجربی نقش بسیار مهمی دارد. نتایجی یافت شده است که یک ایرفویل فوق بحرانی مشخص نتایج نامناسبی را در شرایط اوج عملیاتیش ارائه می دهد. این امر منجر به تغییرات در طراحی و بهینه سازی فویل با کمک یک ساختار تیز مانند به لبه انتهایی فویل اضافه شده شد. این مقاله بر محاسبه یک ایرفویل فوق بحرانی همراه گوه و بدون گوه در زوایای مختلف حمله و سرعت جریان آزاد تاکید دارد. تشکیل یک موج ضربه ای زمانی مشاهده می شود که جریان آزاد به عدد ماخ فرا صوتی نزدیک شود. این موج ضربه ای نوعی اختلال در انتشار است که عملکرد آیرودینامیکی ایرفویل را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. خواص جریان مانند فشار، دما و چگالی تغییر شدیدی را در بالادست و پایین دست شوک ایجاد شده، تجربه میکنند. هدف اصلی این مقاله انجام شبیه سازی و تحلیل ایرفویل فوق بحرانی RAE ۲۸۲۲همراه گوه و بدون گوه همراه با مطالعه ویژگیهای آیرودینامیکی مانند ضرایب برآ و پسا در اعداد ماخ مختلف است. هدف بهبود پایداری ایرفویل زمانی است که جریان به سرعت ماخ فراصوت نزدیک می شود. نمایه طراحی انتخاب شده بر اساس مطالعات مقالات موجود می باشد.

کلیدواژه ها

ایرفویل فوق بحرانی، موج شوک، ماخ فراصوت ، عدد ماخ ، CFD ، ایرفویل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.