بررسی فاکتور های شبیه سازی انرژی ساختمان (BEM) در نرم افزار های معماری و انرژی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: UVCONF03_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 906
نویسندگان
دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
مدل سازی انرژی ساختمان (BEM) عمل استفاده از نرم افزار شبیه سازی مبتنی بر کامپیوتر برای انجام تجزیه و تحلیل دقیق از مصرف انرژی و سیستم های مصرف انرژی ساختمان است. نرم افزار شبیه سازی با ارائه یک مدل ریاضی کار می کند که نمایشی تقریبی از عملکرد ساختمان ارائه می دهد. . یک مدل ساز انرژی داده ها را برای ایجاد مدل ساختمان وارد می کند، از جمله آب و هوا، جهت گیری ساختمان، هندسه، سازه ها، برنامه های ساکنان و تجهیزات مصرف کننده انرژی. موتور محاسبات معادلات ترمودینامیکی و عملکردی ساختمان را حل می کند. یک شبیه سازی کامل از ساختمان بسته به سطح جزئیات و پیچیدگی در تجزیه و تحلیل، ممکن است به چنددقیقه تا چند ساعت نیاز داشته باشد. نتایج معمولا برای عملکرد سالانه گزارش می شوند و شامل بارهای سرمایش و گرمایش فضا، تاثیرات نور روز، مصرف انرژی تجهیزات، مصرف منابع، هزینه های انرژی و سایر پارامترهای مربوط به عملکرد می شوند. بهبود کارایی را می توان با ترکیب موارد توصیه شده از لیست های تجویزی در عناصر طراحی به دست آورد. با این حال، BEM یک رویکرد جایگزین ارائه می دهد که راه حل های طراحی پیشنهادی و یکپارچه را ارائه می کند، که صرفه جویی عمیق تری را ارائه می دهد. استفاده از BEM برای مقایسه گزینه های بهره وری انرژی، تصمیمات طراحی را قبل از ساخت و ساز هدایت می کند. همچنین پروژه های ساختمانی موجود را برای بهینه سازی عملیات یا کشف فرصت های بهینه سازی راهنمایی می کند. BEM شامل شبیه سازی کل ساختمان و همچنین تجزیه و تحلیل اجزای دقیق با استفاده از ابزارهای نرم افزاری تخصصی است که به نگرانی های خاصی مانند انتقال رطوبت از طریق مصالح ساختمانی، نور روز، کیفیت هوای داخل ساختمان، تهویه طبیعی و آسایش ساکنین رسیدگی می کند.کلیدواژه ها
شبیه سازی انرژی، ساختمان، BEM ، مصرف انرژیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.