بررسی تأثیر تغییر ضخامت مس بر روی خواص تریبولوژیکی و ساختاری آلومینیوم – مس ، با اندازه لایه های نانو تولید شده به روش نورد اتصال تجمعی (ARB)

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES04_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رزیتا روزگار

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی مواد- دانشکده مهندسی- دانشگاه شیراز

محمد محسن مشکسار

استاد بخش مواد- داشکده مهندسی- دانشگاه شیراز

چکیده

در این تحقیق باتوجه به اهمیت کامپوزیت های چند لایه فلزی، کامپوزیت های چند لایه آلومینیوم – مس با ضخامتهای مختلف مس به روش نورد اتصال تجمعی طی 12 سیکل تولید شده است و در هر سیکل کرنش %50 اعمال گردید. بعد از سیکل 12 کامپوزیت با لایه های نانو تولید شد. تغییرات خواص تریبولوژیکی از جمله سختی و سایش طی سیکل های مختلف با تغییر مقدار مس در کامپوزیت ها بررسی شد وهمچنین خواص ساختاری با استفاده از تصاویر بدست آمده از میکروسکوپ های نوری و الکترونی روبشی مطالعه گردید.

کلیدواژه ها

نورد اتصال تجمعی ، کامپوزیت آلومینیوم – مس ، لایه های نانو ، میکروسکوپ الکترونی ، خواص تریبولوژیکی، خواص ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.