اهمیت و ویژگی سیلاژ تهیه شده از خوراک کاملا مخلوط شده (TMR) برای دام های نشخوارکننده
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: PDCONF08_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 706
نویسندگان
عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی تربت جام
چکیده
امروزه تهیه سیلاژ از جیره های کامل و یا کاملا مخلوط شده (TMR) که از طریق مخلوط کردن علوفه ها، محصولات فرعی، مواد کنسانتره ای، مینرال ها، ویتامین ها و افزودنی ها حاصل می شود، به دلیل برطرف کردن نیازهای تغذیه ای (نگهداری و تولید) دام های نشخوارکننده، در دهه اخیر رو به افزایش می باشد. در اغلب اوقات، استفاده از سیلاژ TMR روش مناسبی برای بهره برداری از فرآورده های فرعی با رطوبت بالا در تغذیه نشخوارکنندگان می باشد. اصولا TMR سیلوشده دارای پایداری هوازی بالاتری نسبت به TMR تهیه شده به صورت تازه می باشد. سیلوکردن یک جیره کاملا مخلوط شده (TMR)، باعث افزایش تجزیه پذیری شکمبه ای محتوای پروتئینی آن در اثر پروتئولیز در طی فرآیند سیلو می شود. در مطالعات مختلف، افزایش بازدهی مصرف خوراک در نتیجه بهبود تجزیه پذیری نشاسته سیلاژهای TMR که دارای دانه غلات می باشند، گزارش شده است. در این مقاله سعی شده است که ویژگی های تغذیه ای سیلاژ تهیه شده از جیره TMR مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.کلیدواژه ها
سیلاژ، TMR، دام، تغذیه، نیاز تغذیه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.