بررسی و تحلیلی بر تاثیرات فن آوری های نوین در معماری امروز
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی مهندسی عمران، معماری، مصالح ساختمانی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CAUCONG02_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 284
نویسندگان
دانشجوی دکترای معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، شیراز، ایران
چکیده
< p> در دنیای امروز، استفاده از واژه ها و مفاهیمی همچون فن آوری نوین، در محافل علمی و پژوهشی کاربرد یافته است که خود نشان از توجه ویژه دانشمندان و پژوهشگران به تحولات و پیشرفت در عرصه فن آوری می باشد. فن آوری های امروزی، نوید بخش پیشرفتهای چشمگیری در زمینه های مختلف علمی و هنری از جمله معماری شده است. امروزه، از فن آوری های جدید به منظور ایجاد رفاه وآسایش، امنیت و صرفه جویی بیشتر در هزینه ها، بهره های فراوانی برده می شود. بهره گیری از منابع عظیم طبیعی در جهت تامین نیازهایی از قبیل گرما، سرما و تهویه فضاها، سالهاست که مورد توجه معماران بوده و مهمترین اصول معماری نیز بر همین امر استوار بوده است. در حقیقت ساخت بنا با استفاده از فن آوری های نوین، خلق محیطی سالم بر پایه کارایی منابع و اصول اقلیمی است و هدف آن کاهش تاثیر ساخت و ساز بر محیط پیرامون می باشد. معماری به عنوان یکی از مولفه های محیط انسان ساخت، در طی روند تاریخی خود همواره متاثر از فن آوری های زمان خود بوده که تاثیرات غیرقابل انکار فولاد و بتون در پیدایش معماری مدرن، گواهی بر این ادعا است. طی سال های اخیر شاهد حضور تاثیرگذاری از جلوه های فن آوری های نوین در زمینه ساخت و ساز و معماری بوده ایم که در اینمیان، گاه معماری در سایه فن آوری های نوین قرار گرفته و گاه فن آوری های نوین با حضور موثر و البته نامحسوس خود، در خدمت معماری بوده است. هدف از این پژوهش، بررسی و تاثیر فن آوری های نوین در معماری امروز می باشد. روش تحقیق در این پژوهش به صورت توصیفی، تحلیلی و تلفیقی از روش کتابخانه ای، اسنادی و دیگر منابع اطلاعاتی معتبر می باشد.< /p>کلیدواژه ها
معماری، فن آوری نوین، تکنولوژی، مصالح هوشمند، بهینه سازیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.