مطالعه تاثیر تراز آب زیرزمینی بر نشست پی های عمیق واقع بر شیروانی های خاکی به روش اجزاء محدود تحت بار ثقلی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی مهندسی عمران، معماری، مصالح ساختمانی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CAUCONG02_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 442
نویسندگان
دانش آموخته کارشناس ارشد مهندسی عمران (ژئوتکنیک)
چکیده
گستردگی احداث پی ها در مجاورت شیب های خاکی و تاثیر حضور شیب خاکی مجاور بر کاهشظرفیت باربری و افزایش جابه جایی های این پی ها، منجر به استفاده از راهکارهایی جهت بهبود رفتارپی های نزدیک به شیب خاکی شده است. جهت جلوگیری از جابه جایی های غیر مجاز سازه های بلندو سنگین، به جای پی های سطحی، استفاده شده است. لغزش شیروانی های خاکی یکی از پدیده هایمخرب ژئو تکنیکی می با شد که همه ساله خ سارات فراوان به همراه دارد ، که می توان به خساراتجانی و مالی و همچنین خسارات غیر مستقیم نظیر اختلال در زیر ساخت های مهم ، انسداد جاده ها وراه آهن و خدمات حیاتی مانند آب ، برق و گاز اشاره کرد.برای کنترل و کاهش پتانسیل لغزش شیروانیها روش های متنوعی وجود دارد که هر کدام از این روش ها تابعی از اندازه و اهمیت پروژه می باشد.برای جلوگیری از چنین نشست هایی لازم ا ست تکنیک های خاصی برای بهبود و ضعیت خاک به کارگرفته شود. از دیدگاه مهندسی ژئوتکنیک، روشهای تقویت خاک را می توان به دو دسته کلی تقسیمکرد: روشهای فیزیکی، شامل تمام کارهایی است که باعث افزایش دانسیته خاک می شود، روشهایشیمیایی، شامل تثبیت خاک از طریق افزودن موادی نظیر آهک، سیمان، قیر و سایر مواد شیمایی، میباشد. در این تحقیق در تغییرات نشست ، ظرفیت باربری و ضریب اطمینان برای فونداسیون سطحی دردو حالت بهسازی نشده و بهسازی شده با گروه شمع، تحت ترازهای مختلف آب زیر زمینی مورد مطالعهقرار می گیرد. در ادامه ابتدا به توضیحاتی در مورد شیروانی ها و نحوه گسیختگی آنها پرداخته می شودو سپس انواع فونداسیون ها بررسی شده و به طور خاص فونداسیون های عمیق مورد مطالعه قرار می گیرند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.