بررسی اصول و مبانی مدل های نظری پیش بینی ریسک نکول شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد، حسابداری و بانکداری
- کد COI اختصاصی: ICMEAB12_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 477
نویسندگان
دانشگاه صنعت نفت
چکیده
ریسک به معنی احتمال عدم تحقق نتایج مورد انتظار و نوعی عدم اطمینان به آینده است که در حوزه مدیریت مالی معمولا در قالب سود و زیان منعکس می گردد. به منظور کاهش زیان و رخدادهای نامطلوب و حفظ تعادل مالی و توان عملیاتی در موسسات میتوان با استفاده از روش های مدیریت ریسک تا حد امکان آن را کنترل و مدیریت نمود. براساس تقسیم بندی کمیته بال، ریسک اعتباری، ریسک بازار و ریسک عملیاتی سه منبع اصلی ریسک به شمار می روند که در این بین ریسک اعتباری یکی از مهمترین عوامل تولید ریسک در بانک ها و شرکت های مالی میباشد. ریسک نکول نیز یکی از مهمترین اجزاء ریسک اعتباری است که با توجه به بحران های مالی روزافزون، امروزه اهمیت ویژه ای یافته است؛ زیرا نکول یک اتفاق تخریب کننده در دوره عمر شرکت هاست که از طریق وقفه در زنجیره تامین موجب کاهش بهره وری و افزایش هزینه های اداری میشود. هدف این پژوهش بررسی و مقایسه مدل های پیش بینی ریسک نکئول شرکت ها در بورس اوراق بهادار تهران است. بر اساس یافته های پژوهش، جدید ترین مدل پیش بینی ریسک نکول را می توان مدل فراوانی مورد انتظار به اختصار EDF دانست که بر خیلی از کاستی های مدل مرتون و آفیک فائق آمده استکلیدواژه ها
ریسک نکول، ورشکستگی، کارایی اطلاعاتی، حاکمیت شرکتی، فراوانی نکول موردانتظار.مقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.