برنامه ریزی استراتژیک در مدیریت پورتفولیوی پروژه با رویکرد نرم افزار SAP-PS (مطالعه موردی: صنعت تولید لوازم خانگی)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: RMIECONF12_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 542
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدشایان ذوالفقاری

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهیدباهنرکرمان، کرمان

وحید مهراد

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی ، دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، یزد

چکیده

مدیریت چندین پروژه در حوزه های متفاوت در سازمان ها یکی از چالش برانگیزترین مباحث در سطوح استراتژیک می باشد. برنامه ریزی استراتژیک برای رسیدن به اهداف یکی از مهم ترین مواردی است که مدیران هر سازمان یا شرکتی باید به آن بپردازند. مدیریت پورتفولیو پروژه ها مفهومی است که نشان می دهد علاوه بر مدیریت هر پروژه به طور مجزا باید بر روی کلیه پروژه های سازمان در حوزه های مختلف به طور کلان پرداخته شود. در این مقاله ابتدا در خصوص مباحث پورتفولیو، ریسک، فرآیند، استراتژی، برنامه ریزی منابع سازمانی و... توضیح داده شده است. همچنین با توجه به اینکه یکپارچه سازی فرآیند و اطلاعات از اهمیت بسزایی برخوردار است، رویکرد و مطالعه مورد نظر در حوزه برنامه ریزی منابع سازمانی بر حسب نرم افزار SAP است. مطالعه موردی در نظر گرفته شده صنعت تولید لوازم خانگی است که براساس الزامات تعیین شده برای برنامه ریزی استراتژیک پورتفولیو پروژه ها، پروژه های سازمان مورد نظر را براساس اهداف مشخص در سبد های مختص به خود قرار داده شده اند. مدیریت پورتفولیو پروژه ها و تعریف سبد پروژه در سازمان هایی که پروژه محور نیستند کمتر مورد توجه قرار گرفته است که پرداختن به موضوع مورد بحث باعث افزایش بهره وری، کاهش دوباره کاری و موازی کاری ها، کاهش هزینه ها و اثربخشی هر چه بیشتر در فرآیندهای در حال توسعه سازمان می شود.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی استراتژیک، مدیریت پورتفولیو پروژه، برنامه ریزی منابع سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.