بررسی تاثیر هنر بر پرورش خلاقیت دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICISME03_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 535
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه امینی تبریز
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه امینی تبریز
چکیده
یکی از مهم ترین وظایف نظام آموزشی، آماده ساختن افراد جامعه برای حضور موثر در اجتماع می باشدکه یکی از ملزومات این حضور موثر برخورداری فرد از خلاقیت و ابتکار است. هنر، امکان رشد نگرشمثبت در دانش آموزان را درباره خود فراهم و آنها را به انجام هر چه بیشتر فعالیت های خلاقانه تشویقمی کند. بروز خلاقیت در جهت شکوفایی استعدادهای فردی امری است که هدف بسیاری از جوامعانسانی و هدف اصلی آموزش و پرورش قرار گرفته است. فعالیت های هنری ضمن ایجاد فرصت ها برایتقویت حس کنجکاوی، تقویت حواس، سیالی ذهن، پرورش دقت و ایجاد اعتماد به نفس و خودباوری و ...در کودکان که منجر به دستیابی آنان به مهارت های هنری می شود، در آموزش سایر مفاهیم آموزشی وپرورشی و دروس دیگر نیز حایز اهمیت است عصر کنونی بشریت را به خود شکوفایی، کشف استعدادها وقرار گرفتن در مسیر خلاقیت تشویق می کند و اقدامات لازم را در جهت رسیدن به این هدف فراهم می-نماید. نظام آموزشی می تواند از آموزش هنر به عنوان زمینه مناسبی برای پرورش خلاقیت،ابتکار وشکوفایی استعدادها در دانش آموزان استفاده نماید. مقاله حاضر به تاثیر و نقش آموزش هنر در پرورشخلاقیت دانش آموزان می پردازد.کلیدواژه ها
خلاقیت، هنر، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.