تاثیر عملکرد مدیران مدارس و رابطه کارآمدی مدیر با پیشرفتتحصیلی دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICISME03_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 175
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان علامه طباطبایی، ارومیه، ایران.
چکیده
بدیهی است که مدیریت بهینه باعث آرامش خاطر دانش آموزان شده و از اضطراب های احتمالی جلوگیری می نماید و کمترشدن اضطراب در بین دانش آموزان، ناسازگاری آنان را نیز کمتر خواهد کرد. اگر سبک مدیریت کلاس به نحوی باشد که دانشآموزان پس از دریافت بازخورد مدیر به او اعتماد کنند و انگیزه بیشتری برای ادامه یادگیری داشته باشند به طور قطع نگرانی واضطرابی که منجر به ناسازگاری شود نخواهد داشت. جامعه آماری ، نمونه و روش نمونه گیری: جامعه پژوهش حاضر را کلیهدانش آموزان مدارس دبستان های دخترانه ناحیه ۱ ارومیه که در تراز سنی ۹ - ۷ سال قرار داشته و در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل می باشند، تشکیل می دهد. نمونه گیری آماری دراین پژوهش، نمونه گیری در دسترس می باشد وحجم نمونه از دانش آموزان ابتدابی مدارس دخترانه ناحیه ۱ که در تراز سنی ۹-۷ سال قرار داشته و در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل می باشند، انتخاب گردیده به این صورت که با مراجعه به اداره آموزش و پرورش ناحیه ۱ ارومیه ازتعداد دانش آموزان دختر دارای تراز سنی ۹-۷ سال آمار گرفته شد و به طور نمونه گیری در دسترس ، مدرسه دخترانه شاهد اسماعیل کلانتری که ۶۰ دانش آموز دختر دارای تراز سنی ۹-۷ سال دارد به عنوان حجم نمونه گزینش گردید. ابزار و شیوه جمع آوری داده های پژوهش : ابزار این پژوهش ، سوالات مصاحبه ای می باشد که با دو مدیر پایه اول تا سوم دانش آموزاندختر (در تراز سنی ۹-۷ سال) مطرح می گردد و شیوه جمع آوری داده ها در این پژوهش ، شیوه میدانی و مصاحبه است.کلیدواژه ها
عملکرد، مدیریت، ابتدایی، پیشرفت تحصیلی، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.