مقایسه یادگیری الکترونیکی در خودکارآمدی تحصیلی و انگیزش تحصیلی در مدارس عادی و الکترونیکی در رشته ی علوم انسانی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICISME03_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 293
نویسندگان
چکیده
هدف از پژوهش حاضر مقایسه خودکارآمدی تحصیلی و انگیزش تحصیلی دانش آموزان در مدارس الکترونیکی و عادی در رشته ی علوم انسانی بود.پژوهش حاضر شامل کلیه دانش آموزان پسر مقطع متوسطه دوره دوم رشته ی علوم انسانی در ناحیه ۲ شهر تبریز ، تعداد ۹۳۵۰ نفر می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. تعداد نمونه دانش آموزان براساس جدول مورگان ۳۶۸ نفر تعیین شد که۱۷۲ نفر در مدارس الکترونیک و ۱۹۶ نفر در مدارس عادی انتخاب گردیدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه خودکارآمدی (جینک و مورگان) و پرسشنامه انگیزش پیشرفت (هرمنس ) بود. از روش واریانس عاملی و آزمونt مستقل به منظور تحلیل فرضیه های تحقیق استفاده گردید.یافته های حاصل از پژوهش نشان داد که میانگین نمرات انگیزش تحصیلی در مدارس الکترونیک بیشتر از مدارس عادی می باشد. فرضیه دوم نیز نشان دادکه میانگین نمرات خودکارآمدی مدارس هوشمند بیشتر از مدارس عادی می باشد. بهرهگیری از ابزارهای آموزش الکترونیکی در مدارس منجر به ارتقاءخودکارآمدی تحصیلی و انگیزشدردانش آموزان می گردد. مدارس با رویکرد آموزش الکترونیکی موجبات درگیری فعال یادگیرنده را در فرآیند یادگیری خود انگیخته و فعال به خوبی مهیا می سازند. مدارس الکترونیکی با در اختیار داشتن ابزارهای نوین فن آوری آموزشی در تعمیق و درک یادگیری منجر به بهبود فرآیند پردازش اطلاعات، امکان تکرار و مرور محتوای یادگیری تدریس دادهشده، گسترش فرایندهای ادراکی و حل مساله استفاده از راهبردهای متنوع و مدیرت زمان و کنترل آن و به نظم دهی و برنامه ریزی فعالیت های یادگیری و آموزشی در دانش آموزان می گردد.کلیدواژه ها
یادگیری الکترونیکی ، خودکارآمدی تحصیلی ، انگیزش تحصیلی ، مدارس عادی و الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.