همکاری توسعه دهندگان تکنولوژی، نهاد های بین المللی و بازیگران سیستم مالی بلاک چین در ارائهخدمات اطمینان بخشی و کاهش فاصله میان سیستم مالی سنتی و بلاک چین

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM03_703
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی صفائی

کارشناسی ارشد گروه حسابداری دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان اصفهان ایران

امین حاجیان نژاد

استادیار گروه حسابداری دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان اصفهان ایران

چکیده

ساتوشی ناکاموتو نیاز به یک سیستم پولی جد ید بدون نیاز به اعتماد با شرکت کنندگان ناشناس، که به صورت همتا به همتا و بدون نیاز به نهادمرکزی انجام می شود را تشخیص داد. با شناسایی ریسک های موجود در فضای ارز های مجازی، توجه زیادی از سمت نهاد های قانون گذاری بی ن المللی ودولت ها معطوف به این بازار شد. شرکت های فعال در ا ین صنعت متوجه شدند که روند کاری آن ها، جذب کاربران و حفط تعادل در بازار رمز ارز ها بدونتطبیق با قانون عملا امکان ناپذ یر است. شرکت های نوپای بسی اری نبز مزا یای شبکه های بلاک چین را در مسیر استفاده در کسب و کار های غیرقانو نیتشخیص دادند و تلاش کرد ند که فعالیت خود را بر روی خدمات اطمینان بخشی گسترش دهند و همین سه رکن باعث شده تا ردیا بی رمز ارز ها به راحتیامکان پذیر باشد.

کلیدواژه ها

بلاک چین؛ ارز های مجازی؛ نهاد های بین المللی؛ اطمینان بخشی؛ شرکت های نوپا.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.