بررسی تاثیر جشنواره فروش و نظرسنجی دوره ای بر رضایت کاربران اینترنت پرسرعت بر بسترADSL(مورد مطالعه : مشتریان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شاتل)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM03_568
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 208
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز حصاری

دانشجو کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش تجارت الکترونیک، گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی دانشگاه پیام نور واحد نیشابور

هادی مولودیان

استادیار و عضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی دانشگاه پیام نور واحد نیشابور

چکیده

هدف از این مطالعه بررسی تاثیر جشنواره فروش و پیشتیبانی فنی بر رضایت کاربران اینترنت پرسرعت بر بسترADSL (مورد مطالعه : مشتریان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شاتل) است. این تحقیق کاربردی با روش توصیفی- پیمایشی از حوزه مطالعات میدانی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق، مشتریان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شاتل میباشد، که حجم جامعه نامشخص است. که سطح تحلیل در این پژوهش مشتریان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شاتل میباشند که با توجه به شیوع ویروس کویید - ۱۹ در کشور و عدم دسترسی به جامعه آماری با همکاری این سایت پرسشنامه ها به صورت آنلاین برای مشتریان ارسال شد. با توجه به نامعلوم بودن حجم جامعه، حداقل حجم نمونه به تعداد ۳۸۴ نفر مشخص گردید. براساس نمونه گیری غیراحتمالی از نوع در دسترس به توزیع و تکمیل پرسشنامه پرداخته شد. با توجه به تازگی متغیرهای تحقیق، ابزار جمع آوری اطلاعات، روایی و پایایی آن مورد آزمایش قرار گرفته است. آزمون فرضیه و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از روش رگرسیون چند متغیره و نرم افزار SPSS و PLS انجام شد. روش تحقیق از نوع مدل ساختاری؛ تجزیه و تحلیل مسیر نتیجه است. نتیجه تجزیه و تحلیل مسیر نشان میدهد که جشنواره های فروش و نظرسنجی دوره ای بر رضایت مشتریان تاثیر مثبت و معنادار دارد. جنسیت تاثیر جشنواره های فروش بر رضایت مشتریان را تعدیل گری میکند. جنسیت تاثیر نظرسنجی دوره ای بر رضایت مشتریان را تعدیل گری میکند.

کلیدواژه ها

جشنواره های فروش، نظرسنجی دوره ای، رضایت مشتریان، جنسیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.