بررسی نقش سبکهای رفتاری مدیران بر مدیریت تصویرپردازی مثبت کارکنان راهور استان ایلام

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM03_512
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 256
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد قاسم پور

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی- مدیریت منابع انسانی، گروه مدیریت دولتی، دانشکده علوم اقتصاد و اداری، دانشگاه لرستان، خرمآباد، ایران.

راضیه باقرزاده خداشهری

دکتری مدیریت دولتی- مدیریت منابع انسانی، گروه مدیریت دولتی، دانشکده علوم اقتصاد و اداری، دانشگاه لرستان، خرمآباد، ایران.

چکیده

تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر سبکهای رفتاری مدیران بر تصویرپردازی مثبت کارکنان اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام به انجام رسیده است. از نظر هدف، کاربردی و از نظر شیوه گردآوری دادها، توصیفی – پیمایشی و از نوع همبستگی و مبتنی بر مدل معادلات ساختاری است. جامعه آماری آن، کلیه کارکنان واحدهای مختلف در اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام به تعداد ۱۰۹ نفر میباشد، که با توجه حجم جامعه از طریق روش سرشماری کلیه جامعه به عنوان نمونه تحقیق در نظر گرفته شدهاند. ابزار اصلی گردآوری داده ها پرسشنامه است. برای ارزیابی پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ و شاخص پایایی ترکیبی؛ برای ارزیابی روایی، دو معیار روایی همگرا و واگرا به کارگرفته شد. همچنین، برای تعیین اعتبار سازه از تحلیل عاملی تاییدی و برای آزمون مدل مفهومی تحقیق از مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار LISREL، استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد سبک های رفتاری مدیران بر تصویرپردازی مثبت کارکنان اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام دارای تاثیر معنادار و مثبتی است. همچنین مشخص شد سبکهای رفتاری چهارگانه دلپذیر (حمایتی)، تحلیلی، ابراز وجود و پیشبرنده بر تصویرپردازی مثبت کارکنان داری تاثیر معنادار و مثبتی است و کارکنان این مجموعه در فرایند تصویرپردازی مثبت به ترتیب از سبکهای رفتاری دلپذیر، ابراز وجود، پیشبرنده و تحلیلی تاثیر میپذیرند. آگاهی کارکنان از سبکهای رفتاری مدیران آنان را در اتخاذ تاکتیک مناسب تصویرپردازی مثبت کمک میکند همچنین مدیران نیز با آگاهی از فرایند تصویرپردازی مثبت کارکنان سعی در اتخاذ سبکهای مطلوب رفتاری دارند.

کلیدواژه ها

سبکهای رفتاری مدیران؛ تصویرپردازی مثبت؛ کتابخانه های عمومی استان ایلام.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.