هزینه یابی معکوس و کاربرد آن در حسابداری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: CSIEM03_273
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2107
نویسندگان
دانشجو دکترا، گروه حسابداری، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران.
استادیار، گروه حسابداری، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران.
چکیده
کسب و کارها از گذشته تا کنون از روشهای بسیاری در محاسبات و مدیریت هزینه استفاده کرده اند. امروزه با پیشرفت تکنیکاهای تولید بسته به تکنولوژی و رقابت ،شدید مشاهده میشود که سیستمهای مدیریت هزینه مدرن تری توسعه یافته و به طور گسترده ای به جای انسان هزینه کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرند سیستمهای پیری یکی از این روشها روش هزینه یابی معکوس (BC) است. روش Backflush Costing نوعی از روشهای صرفه جویی در هزینه های ساده است که توسط مشاغلی که با سیستم (ust-in-Time (JIT سازگار شده اند، استفاده شود. در روش عمدتا بر خروجی ها تمرکز میشود و سپس توزیع هزینه های تولید با بازگشت به عقبا صورت میگیرد هزینه ها در حالی که به محصولات و سهام فروخته شده شارژ می شوند بازگردانده می .شوند روش هزینه یابی Backflush روشی است که به جای حذف مواد و مواد از انبار هزینه های ناشی از فرآیند تولید را می پذیرد که در آن سوابق در نقطه اتمام تولید منتقل میشوند هدف اصلی این مطالعه تبیین روش BC به تفصیل است روش کاربرد را از طریق موارد نمونه نشان دهید.کلیدواژه ها
هزینه یابی معکوس، تکنیک های هزینه یابی ، تولید به هنگاممقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.