شبیه سازی خط تولید پارچه های بدون بافت (مواد اولیه دستمال مرطوب) کارخانه نیکو تامین(رز نرمین سابق) به منظور شناسایی گلوگاه ها و بهبود آنها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM03_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 188
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیما غایبلو

عضو هیات علمی، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه زنجان

پرستو حسنخانی

دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه زنجان

چکیده

اولین و یکی از مهمترین زمینه های شبیه سازی سیستم ها، شبیه سازی سیستم های صنعتی میباشد؛ زیرا خواستگاه رفاه روزافزون بشریت پیشرفت در تولیدات محصولات صنعتی است، از طرفی کاهش زمان تولید و افزایش تعداد تولید از هدف های مهم صنایع میباشد. بنابراین لازم است قبل از اجرای سناریوهای بهبود در سیستم تولیدی، یک مدل مجازی از سیستم مورد نظر تهیه گردد و در صورت مناسب بودن، نتایج آن روی مدل واقعی پیاده سازی شود، در نتیجه هم هزینه کاهش می یابد و هم بهترین سناریو از بین هر چند سناریو موجود در کمترین زمان انتخاب می شود. در این تحقیق به بهبود فرآیند های تولید پارچه های بدون بافت (دستمال مرطوب) به کمک شبیه سازی پرداخته شده است، در ابتدا مدل مفهومی کنونی این سالن تولیدی ترسیم و سپس به کمک این مدل مفهومی، مدل مجازی در محیط نرم افزار Arena ایجاد گردید. در ادامه داده های مورد نیاز جمع آوری و پس از صحه گذاری و تصدیق مدل مجازی، مدل اجرا گردید و گلوگاه های موجود در خط تولید که باعث کاهش تعداد تولید میگردید، شناسایی و در نهایت برای رفع این گلوگاه ها، سناریو بهبود ارائه و سپس بهترین سناریو با مقایسه سناریوها از طریق معیارهای عملکردی تعیین گردید. از طرفی هدف اصلی این تحقیق شناسایی گلوگاه های خط تولید پارچه های بدون بافت (دستمال مرطوب) و بهبود آنها با کمترین هزینه مازاد می باشد بدون اینکه مزاحمتی در پروسه تولید ایجاد گردد. با اجرای سناریو منتخب تعداد کل تولید را %۲۲,۵ افزایش پیدا کرد.

کلیدواژه ها

شبیه سازی، پارچه های بدون بافت (دستمال مرطوب)، مدل سازی، تعداد تولید، نرم افزارArena

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.