کاربرد هوش تجاری در سازمانهای دانش بنیان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM03_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 452
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب مرتضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد کارافرینی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه رازی

مهدی حسین پور

استادیار گروه مدیریت و کارافرینی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه رازی

محمدجواد جمشیدی

استادیار گروه مدیریت و کارافرینی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه رازی

چکیده

با ظهور عصر فناوری اطلاعات نحوه صحیح به کارگیری داده برای هرگونه تصمیم گیری ضرورتی اجتناب ناپذیر است هوش تجاری درواقع نوعی از مدیریت کسب وکاربا استفاده از ابزارهای فناورانه در راستای جمع آوری داده ها و داد کاوی اطلاعات است. سازمانها برای پاسخ گوی صحیح به مشتریان خود و برای بهبود تصمیم گیری در سازمانها از هوش تجاری استفاده میکنند و این امر باعث هوشمند سازی سازمانها میشود و برای هوشمند سازی سازمانها نیازمند بسترسازی و زمینه سازی تحقیقات جامع است. درواقع هوش تجاری زمینه را فراهم میکند که بیشتر افراد در همه سطوح سازمان به داده ها دسترسی داشته باشند و برای تصمیمگیری در سازمان بر اساس اطلاعات موجود در سازمان و تجربه های گذشته اتخاذ کنند. سازمانهای دانش بنیان که با رشد فناوری اطلاعات به عنوان مهمترین سرمایه جایگزینی در سرمایه های مالی و فیزیکی در سازمان شد یکی از اصلی ترین دارای های سازمان دانش است که ایجادکننده مزیت رقابتی میشود سازمانهای دانش بنیان درواقع سازمانهای هستند که مشخصه ی انحا فراتر از محصول رفته و شامل فرایند مکان و زمان و چشمانداز هست و با استفاده از دانش به صورت هوشمندانه عمل میکند. در همین راستا مطالعه حاضر باهدف بررسی کاربرد هوش تجاری در سازمانهای دانش بنیان به رشته تحریر درآمده و درصدد است تا با استفاده مطالعه کتابخانه ای این مهم را موردبررسی قرار دهد. نتایج این مطالعه به ارائه نه گام در عملیاتی تر کردن کاربرد هوش تجاری در سازمانهای دانش بنیان انجماید.

کلیدواژه ها

هوش تجاری؛ کاربرد سازمانهای؛ دانش بنیان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.