بررسی سیستم های تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های موجود

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICIRES13_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 560
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن نواپور

دکتری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش

محمد ملکی نیا

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

چکیده

اینترنت اشیاء " فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان و یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه های ارتباطی ، اعم از اینترنت یا اینترانت ، فراهم می گردد. مهم ترین نتیجه همه گیر شدن اینترنت اشیاء قابلیت اتصال انواع اشیا و وسایل به دنیایمجازی است. لذا همه لوازم خانگی ، اتومبیل ها ، نوشت افزار و هر آنچه که شما تم ایل داشته باشید به اینترنت متصل خواهند شد. ظهور اینترنتاشیاء باعث ایجاد تغییرات اساسی در تهیه سرویس ، حرکت از رویا به واقعیات به خصوص در ارائه سرویس های مختلف وب، از قبیل ایجادسرویس های جایگزین برای جواب های واکنشی ، ایجاد جواب های بلادرنگ برای پاسخ به نیاز خاصی و ایجاد توانایی برای تخمین نیازهای کاربران و ....می گردد. یکی از مشکلات عمده در استفاده از اینترنت اشیاء ، چالش های امنیتی در آن است. سیستم های تشخیص نفوذ با استفاده از مکانیسمهای مختلفی سعی در تشخیص نفوذها و حملات در مراحل اولیه می نمایند. در این تحقیق ابتدا درباره اینترنت اشیاء توضیحاتی ارائه می دهیم ودر ادامه درباره سیستم های تشخیص نفوذ بحث کرده و استفاده از سیستم های تشخیص نفوذ را در اینترنت اشیاء به منظور کمک به تامینامنیت ارتباطات در اینترنت اشیاء مورد بررسی قرار می دهیم. در ادامه برخی از تحقیقات انجام شده در زمینه استفاده از سیستم های تشخیصنفوذ در اینترنت اشیاء را مرور خواهیم کرد و در ادامه نتیجه گیری را خواهیم داشت

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء ، سیستم های تشخیص نفوذ ۱IDS ، تکنولوژی های ارتباطی ، مشکلات امنیتی ، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.