الگوریتم بینایی عمیق هواگرد با هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنگره ملی تازه های مهندسی برق و کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: COMCONF09_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 183
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا سهرابی

دکتری برق گرایش الکترونیک-دانشگاه ارس جلفا

مصطفی شاملویی

دکتری هوافضا-گرایش موتور-دانشگاه آریزونا

چکیده

سیستمهای پهپاد هوشمند با چالشهای پیچیده ای مواجه میشوند، که باید بدون کنترل انسان با آنها مقابله کرد. یکی از این چالش های پیچیده این است که بتوانیم وظایف بینایی کامپیوتر را در موارد استفاده سریعا با پهباد به وسیله شبکه مخابراتی انجام دهیم. در این پژوهش، ما بر روی این چالش تمرکز میکنیم، هدف از این پژوهش معرفی مدل پیشرفته هوش مصنوعی چندلایه و امکان ادغام برنامه های هوش مصنوعی مبتنی بر شبکه مخابرات برای نشان دادن ویژگیها و مزایای آن، و مدلهای یادگیری عمیق مبتنی بر بینایی مدرن برای تشخیص اشیا، ردیابی هدف و تحویل هدف و ارزیابی آن است، در پژوهش جاری از روش جامعه آماری، نمونه آماری، نمونه گیری و ابزار فضای مجازی ، بررسی روایی و پایایی، و تجزیه و تحلیل تشخیص با تجزیه و تحلیل مکانی استفاده شده ، و به پژوهش شبکه ارتباطی بینایی پهباد با هوش مصنوعی پرداخته شده است، یافته ها عبارتند از مشارکت های کلیدی کار، چارچوب مدل برنامه هوش مصنوعی چند لایه، مزایای اصلی مدل برنامه هوش مصنوعی چند لایه، لایه رابط کاربری جلویی و لایه پشتی هوش مصنوعی، کنترل خودکار پرواز، شبکه های عصبی عمیق، فرآیند تحویل شناسایی مجدد بهره وری از هوش مصنوعی چند لایه، تشخیص و شناسایی، نتایج تبیین می نماید، ما توسط هوش مصنوعی چند لایه مدلهای یادگیری عمیق مبتنی بر بینایی مدرن را برای تشخیص اشیا، ردیابی هدف و تحویل هدف پیاده سازی و ارزیابی نموده ایم که زمینه ساخت پهباد با بینایی هوشمند را در آینده سهل تر فراهم می نماید.

کلیدواژه ها

واژگان کلیدی: هوش مصنوعی در بینایی پهباد، بینایی پهباد با هوش مصنوعی، شبکه ارتباطی بینایی پهباد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.