بررسی ویژگیهای و پتانسیل های اکوتوریستی دریاچه گهر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران
  • کد COI اختصاصی: DESERTWETLAND02_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 638
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا نوری

استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان

مهدی مهدی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی

چکیده

گردشگری و بویژه طبیعت گردی بهعنوان یکی از شیوه های استفاده از جاذبه طبیعی و هم راه حلی برای پایداری پتانسیل ها بشمار میرود بنابراین آشنایی مدیران و برنامه ریزان بخش اکوتوریسم منطقه با توانمندی ها و جاذبه های دریاچه گهر و مناطق اطراف آن درتوسعه صنعت گردشگری درمنطقه می تواند موثر باشد دریاچه گهر ونواحی مهاجر آن دارای جاذبه های اکوتوریستی زیادی می باشند که شناخت دقیق آنها و راه های بهره برداری از آنها برای توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه بسیار موثر میب اشد توجه به پتانسیل های مناطق درزمینه اکوتوریسم و سرمایه گذاری دراین قسمت و برگزاری تورهایی دراین مناطق و امکان سنجی ایجاد سایت های نمونه اکوتوریستی درمنطقه می توانددرتوسعه صنعت توریسم درمنطقه بسیار موثر باشد و موجب اشتغال زیادی برای ساکنین این مناطق شود که دراقتصاد محلی آنها بسیار موثر میب اشد.

کلیدواژه ها

اقتصاد محلی، اکوتوریسم، دریاچه گهر، صنعت گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.