شناسایی و رتبه بندی چالش های دورکاری کارکنان در دوران پاندمی کرونا ( موردمطالعه: کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نظری و فناوری های نوین در علوم اداری
  • کد COI اختصاصی: TATAS01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 162
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا اصلی

کارشناسی ارشد، مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان

چکیده

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و رتبه بندی چالش های دورکاری کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان در دوران پاندمی کرونا،صورت پذیرفته است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان می باشند. از آنجا که تعدادافراد جامعه ی آماری ۵۶۱ نفر می باشد، طبق فرمول کوکران، حجم نمونه ۲۲۸ نفر برآورد گردید. در این تحقیق از آمار توصیفیو آمار استنباطی برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. داده های گردآوری شده که از طریق پرسشنامه محقق ساخت بدست آمده ، وارد سیستم نرم افزاری SPSS گردیده و با استفاده از آزمون آماری متناسب با سوالات (تی تک نمونه ای و فریدمن)، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.نتایج تحقیق نشان می دهد، چالش های دورکاری کارکنان کرونا شامل ۲ بعد اصلی،چالش های فردی و مدیریتی که از این میان، چالش های فردی، اولین و مهم ترین چالش است . ازمیان چالش های مدیریتی ، چالشمدیریت منابع انسانی و از میان چالش های فردی، چالش تداخل کار و انرژی، مهم ترین چالش های شناسایی ش ده اند.

کلیدواژه ها

چالش، پاندمی، کرونا، دورکاری، کووید ۱۹

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.