نیازسنجی سیستم مشاوره از راه دور برای مدیریت بیماران مبتلا به کووید طولانی

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 107

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MEDMEM04_087

تاریخ نمایه سازی: 12 آذر 1401

چکیده مقاله:

مقدمه: یکی از مشکلات اصلی بیماران مبتلا به کرونا، مشکلات پس از بهبودی آنهاست. توسعه سیستم مشاوره از راه دور برایمراقبت های طولانی مدت پس از ترخیص برای جلوگیری از عوارض شدید عفونت موثر بود.مواد و روش ها: در این مطالعه با مشاوره تخصصی همراه با مرور متون، الزامات اصلی عملکردی و غیر عملکردی سیستم مشاورهای تعیین شد. علاوه بر این، مهمترین ویژگیها باید برای بهبود نظارت از راه دور بیمار در نظر گرفته شوند که از طریق مرورمتون و تجربیات مشابه شناسایی شدند. این نرم افزار بر اساس متدولوژی کاربر محور توسعه خواهد یافت.نتایج: با توجه به بررسی متون و مطالعه تطبیقی شواهد مشابه، مجموعه داده ها، توابع اصلی و گردش کار سیستم نهایی تعیینشد. بنابراین، یک پرسشنامه استاندارد برای ارزیابی بیمار به عنوان ابزار اصلی برای تشخیص بیماری ها و مشکلات زمینه ایطراحی شد. خروجی چنین سیستمی بر اساس ارزیابی بیمار پیشنهاد و توصیه مناسبی را ارائه می دهد. همچنین یک بخشآموزشی برای راهنمایی بیمار و تشخیص زودهنگام نیز به عنوان یک بخش ضروری شناسایی شد.نتیجه گیری: توسعه چنین برنامه ای می تواند از عوارض و اثرات جانبی درمان طولانی کووید جلوگیری کند.

کلیدواژه ها:

ویروس کرونا ، مشاوره از راه دور

نویسندگان

رضا صفدری

استاد مدیریت اطلاعات سلامت، گروه مدیریت اطلاعات سلامت،دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران، ایران.

مرسا غلامزاده

دانشجوی دکتری تخصصی انفورماتیک پزشکی، گروه مدیریت اطلاعات سلامت،دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران، ایران.

حوریه ماسوریان

دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت، گروه مدیریت اطلاعات سلامت،دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران، ایران