راه های تقویت دین باوری در جوانان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پژوهشنامه تبلیغ اسلامی، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JJIP-1-1_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا رضائیان ابوالفضل ساجدی

دکترای فلسفه دین، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی . کارشناس ارشد علوم قرآن و حدیث.

چکیده

توجه به ارزش های دینی در جامعه و تقویت باورهای دینی جوانان، از نیازهایی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا دین با شناساندن مبدا، مقصد و هدف زندگی، الگوی رفتاری خاصی را برای پیمودن مسیر زندگی به انسان می دهد و به زندگی معنا می بخشد. فطرت پاک و روح لطیف، جوان را برای هر نوع آموختن و پذیرش بهتر سخن حق آماده می سازد؛ زیرا دین بهترین پناهگاهی است که با ارائه جهانبینی صحیح، می تواند جوانان را در غلبه بر نومیدی، سرخوردگی و خروج از حیرت و سرگشتگی یاری کند؛ ازاین رو تقویت باورهای دینی جوانان ضروری به نظر می رسد؛ زیرا این باورها نقش مهمی در مصونیت آنان در مقابل این هجمه ها و تامین یک زندگی سالم دارند. معرفی و ارائه الگوهای شایسته به جوان، انذار و تبشیر، معرفی و تبیین صحیح دین و کارکردهای آن، شناسایی ظرفیت های جوان و بهره مندی از استعدادهایش، محبت به جوان و نرمی در رفتار با او، تقویت بینش دینی، معرفی چهره واقعی فرهنگ غربی، امر به معروف و نهی از منکر و بهره مندی از هنر برای ارائه آموزه های دینی، برخی از راهکارهایی است که سبب تقویت دین داری در جوانان می شود. این مقاله به روش کتابخانه ای و با هدف ارائه راه ها و روش های تقویت و بارورکردن پایه های مذهبی جوانان تالیف شده است.

کلیدواژه ها

جوانان, باورهای دینی, بهداشت روان, دین

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.