مقایسه تطبیقی استفاده از انرژی باد در ایران و سایر کشورها، چالش ها و فرصت ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس انرژی بادی ایران
  • کد COI اختصاصی: IWEC08_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما کیخسرو کیانی

دانشجوی آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران

محمدجواد امیری

استادیار گروه برنامه ریزی مدیریت و آموزش محیط زیست دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

چکیده

انرژی باد به عنوان جایگزینی ارزشمند برای سوخت های فسیلی در تولید برق در نظر گرفته می شود. در این راستا ، بسیاری از دولت ها مانند دولت ایران تمایل دارند از توسعه این نوع منبع انرژی تجدید پذیر حمایت کنند. هزینه های زیاد ، منابع غیرقابل اعتماد برای استفاده طولانی مدت و تاثیر منفی گسترده بر محیط زیست از جمله مشکلات مرتبط با منابع سنتی انرژی و سوخت های فسیلی است که باعث می شود ما به سمت اجرای منابع تجدیدپذیر انرژی حرکت کنیم. آلودگی سوخت های فسیلی و کاهش ذخایر در کشورهای تولید کننده نفت ناشی از افزایش تقاضا ، انرژی باد را به منبع جذاب انرژی در آینده تبدیل می کند. . کشور ایران رتبه ۳۰ در انرژی های تجدیدپذیر جهانی دارد. و تنها سهم آن در تولید برق با استفاده از انرژی باد تنها در جهان ۰.۰۴٪ است در ایران برخی از مناطق خشک، محروم و کمتر توسعه یافته هستند که میزان تولید انرژی الکتریکی در آنها کم است و همچنین رساندن انرژی الکتریکی به این نواحی هم هزینه های زیادی در بردارد. لذا ایجاد نیروگاه های تولید برق بادی در این نواحی از ضروریات است.

کلیدواژه ها

انرژی باد، چالش ها و فرصت ها، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.