دوربین نظارتی هوشمند بر پایه برده ای نهفته اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق ،الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF08_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 138
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی بیضایی نژاد

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار موسسه آموزش عالی بصیر

چکیده

اینترنت اشیاء نقشه ی راه خود را بین رشته های برق، کامپیوتر، الکترونیک و شبکه به عنوان یک علم بین رشته ای ترسیم نموده است و مبانی توسعه و پیشرفت خود را در بین توسعه دهندگان نرم افزاری و سخت افزاری جستجو میکند. سیستم های نظارتی و امنیتی به صورت جدا از هم در محیط های داخلی و خارجی در حال بهره برداری هستند. از این رو گاهی به منظور افزایش امنیت و کاهش هزینه های سخت افزاری نیاز است تا بین این دستگاه ها ارتباط برقرار نمود. بعضی از شرکت ها نیز در حال ایجاد سیستم های امنیتی و نظارتی یکپارچه هستند. این هماهنگی و یکپارچگی، مشکلاتی از قبیل نویزهای مغناطیسی، تداخل الکتریکی، انعطاف پذیری تحمل خرابی و پایداری بروز دارند. از این رو کاهش خطاها و خرابی های ناشی از یک پارچگی نیاز به پیشگیری و مقاومت لازم دارد. در این پایان نامه با استفاده از پلتفرم های اینترنت اشیاء، سخت افزارهای تعبیه شده، انعطاف پذیری در برابر خرابی و خطا در سه فاز پیش بینی، پیشگیری و بهبود یافته است. اول، دقت در تشخیص حرکت انسان، به عنوان کاهش هشدارهای اشتباه و خطاهای ممکن، بهبود یافته است. دوم، یک مدار شارژ هوشمند برای افزایش طول عمر باتری داخلی به عنوان افزایش طول عمر قابلیت اطمینان و پایداری سیستم پیشنهادداده شده است. سوم، تنوع ارتباطی و روش های اطلاع رسانی به کاربر راه دور استفاده شده است. طبق نتایج به دست آمده این سیستم نظارتی و امنیتی قابلیت استفاده در یک محیط داخلی کوچک با هدف افزایش انعطاف-پذیری تحمل خرابی و خطاها را دارد. همچنین استفاده از حسگرهای هوشمند براساس یک مجموعه سخت افزاری متشکل از چندین حسگر با قابلیت تحلیل و یادگیری مورد نظر است. این مجموعه حسگر که به عنوان مگاسنسور، میتواند تا حد زیادی هزینه ها و پیچیدگی های سخت-افزاری را کاهش دهد. بنابراین به عنوان یک گزینه مطلوب برای کارهای آینده معرفی شود.

کلیدواژه ها

انعطاف پذیری تحمل خرابی، پایداری، مقاومت، سخت افزارتعبیه شده، توسعه دهندگان، اینترنت اشیاء، سیستم نظارتی و امنیتی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.