ارتقاء بهره وری کارکنان در شهرداری تهران با برنامه ریزی در مدیریت شهری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM02_552
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 265
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا پوریزدان خواه

پژوهشگر و نویسنده شهرداری تهران - کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی – ایران

چکیده

بهره وری مفهومی است جامع و کلی که افزایش آن به عنوان یک ضرورت جهت ارتقای سطح زندگی، رفاه بیشتر، آرامش و آسایش انسانها که هدف اساسی برای همه کشورهای جهان محسوب می شود همواره مد نظر دست اندرکاران و دولتمردان بوده و هست. استقرار فرهنگ کیفیت خود از انتخاب آگاهانه یک فلسفه مدیریتی مناسب با شرایط سازمان شروع می شود. تنها انتخابی در ست و توام با باور می تواند انرژی لازم را برای جهت گیری های جدید سازمان آزاد کند. باتوجه به کمبود امکانات و غیرقابل جایگزین بودن بعضی از منابع اهمیت بهبود کیفیت، کاهش هزینه ها و توجه روز افزون به خواسته های ارباب رجوع و افزایش بهره وری زمینه مناسبی برای رشد و اجرای نظریه مدیریت کیفیت جامع فراهم شده است. امروزه بهره وری به عنوان یک فرهنگ نگرش به کار و زندگی مطرح می شود و ارتقاء آن منشا توسعه در ابعاد مختلف است. دلایلی گوناگون همچون نیروی انسانی ناکارآمدبه دلیل پایین بودن اطلاعات واختلافهاودرگیریهای موجود بین آنها، عدم تعهد مدیریت، عدم توجه کافی به آموزش وخلاقیت کارکنان باعث کاهش بهره وری شده اند که دراین میان مدیریت کیفیت جامع معرفی می شودتا با به کارگیری یک سلسله راهنمایی ها بهره وری کارکنان افزایش یابد تادر آن سازمان بابکارگیری مدیریت کیفیت جامع وتعیین میزان پیشرفت سازمان درمسیرتعالی سازمانی بهتر بتواندنقاط قوت وضعف برنامه های خودرابشناسد برای دستیابی به کیفیت مورد نظر، ایجاد اصلاحات و تغییرات بجا ومناسب درمدیریت شهری، استفاده از روش مدیریت کیفیت به عنوان یکی از ابزارهای مهم بازسازی نظام مدیریت از سوی صاحبنظران توصیه شده است.

کلیدواژه ها

کلمات کلیدی: مدیریت شهری، برنامه ریزی، بهره وری.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.