بررسی مدلهای مصرف آب در ایران و پیش بینی آینده ی آن
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری علوم آب، آبخیزداری و مهندسی رودخانه
- کد COI اختصاصی: WDWMR06_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، آموزگار پایه ی چهارم ابتدایی، مدرسه باقرالعلوم، بستان آباد، تبریز
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند،تبریز
فارغ التحصیل کارشناسی علوم تربیتی، کارشناس امور مالی، اداره آموزش و پرورش، تیکه داش، تبریز
چکیده
عواملی همچون افزایش چشمگیر جمعیت کره زمین و بهره برداری بیرویه از منابع محیطزیست برای تامین نیازهای اقتصادی تاثیر خود را بر محیط زیست و از جمله منابع آب بر جای گذاشته است. منابع آب به عنوان یک موضوع با اهمیت در صحنه سیاست داخلی کشورها به ویژه در مناطق خشک و کم آب جهان نظیر خاورمیانه از دیرباز مطرح بوده و همچنان اهمیت خود را حفظ کرده است. کارشناسان امور آب پیش بینی میکنند در آینده ای نه چندان دور تنشها، درگیریهای ملی، منطقه ای و بین المللی برسر مسئله آب بیشتر خواهد شد و از آنجا که همگان به آب شیرین و پاک نیاز دارند، دور از ذهن نخواهد بود که جنگهای آینده جهان بر سر منابع آب صورت گیرد. در ۵۰ سال گذشته ۳۷ مورد خشونت بین کشورها بر سر آب گزارش شده است که همه آنها به جز ۷ مورد مربوط به منطقه خاورمیانه میباشد. چنان که طبق اعلام مطالعات سازمان ملل متحد کمبود آب، بحرانی حاد در سراسر خاورمیانه میباشد. بحرانی که تنها از طریق اعمال برنامهریزیهای کلان و واقع بینانه و مبتنی بر تعاملات بین المللی و با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیتها قابل کنترل خواهد بود. امروز یکی از مهمترین چالشهای حال و آینده به ویژه در مناطق خشک جهان، مساله کم آبی و در مواردی بحران کم آبی است. باید پذیرفت که با رشد جمعیت جهان در هزاره سوم، ارتقای سطح زندگی و بهداشت، گسترش شهرنشینی و صنایع و گسترش کشاورزی، کشمکش برسر آب تشدید می یابد.کلیدواژه ها
بحران آب، آینده آب، روشهای مصرف، روشهای درست مصرفمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.