تشویق و اثرات آن در یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE10_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2378
نویسندگان
دکترای علوم تربیتی، دانشگاه آزاد بوشهر، بوشهر، ایران
کاردانی آموزش ابتدایی ،دانشگاه آزاد بوشهر، بوشهر، ایران
چکیده
تشویق یکی از ابزار مهم تربیت است که مربی می تواند از آن بهره گیرد و کودک را به کارهای نیک علاقه مند سازد. کودک درسایه تشویق ، از بسیاری از خواسته های خود چشم می پوشد و به راهی که مورد نظر مربی است ، قدم می گذارد. نیاز به تشویق از تمایلات فطری هر انسان است که تا پایان عمر در او باقی می ماند. این خطاست که تصور کنیم شخص از آن جهت که بزرگ شده است و خوب و بد را می فهمد، احتیاج به تشویق ندارد، زیرا بسیاری از تلاشها و رقابت های بزرگسالان به منظور به دست آوردن تشویق و تحسین دیگران است . از آنجایی که خانوادهها ومدارس ابتدایی ترین و مهمترین کانون پرورش وتربیت کودکان ونوجوانان هستند وگردانندگان آنها والدین و آموزگاران هستند واصلی ترین نقش را دراین زمینه به عهده دارند باید با اصول وقوانین تربیت آشنایی کامل داشته باشند وآن را به درستی به کار گیرند. تشویق در یادگیری دانش آموزان اثراتی می تواند داشته باشد این اثرات دارای دو جنبه منفی و مثبت است در صورت استفاده افراطی اثری منفی بر دانش آموز خواهد گذاشت بنابراین آشنایی با راه و روش آن برای معلمین الزامی است . در زمینه تشویق دانش آموزان محققان بسیاری تحقیق کردهاند و اثرات ارزندهای بر جای گذاشته اند که در این مقاله مروری به تشویق و اثرات آن در یادگیری دانش آموزان با جمع آوری اطلاعات به روش کتابخانه ای و توصیفی پرداخته شده است . نتایج تحقیق نشان می دهدجهت یادگیری بهتر و ایجاد انگیزه در دانش آموزان استفاده از تشویق ، امری ضروری برای معلمین است و آنها با استفاده از تجربیاتی که در مدت خدمتشان به دست می آورند و مصاحبه با همکاران خود می توانند به شناخت راه صحیح استفاده از تشویق پی ببرند و انگیزه دانش آموزان خود را برای یادگیری افزایش دهند.کلیدواژه ها
دانش آموزان ، یادگیری ، تشویقمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.