بررسی رفتار تراکمی ذرات یونجه

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM06_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1267
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشی نهای کشاورزی دانشگاه شهرکرد

داود قنبریان

استادیار مکانیک ماشی نهای کشاورزی دانشگاه شهرکرد

چکیده

حمل و نقل و انبارداری علوفه برداشت شده در مزارع به دلیل حجم زیاد این محصولات مستلزم صرف هزینه های زیادی است. یکی از رو شهای مناسب برای کاهش این مشکل، تولید قر صهای فشرده علوفه است. مطالعه رفتار تراکمی علوفه یکی از مراحل ضروری برای طراحی و ساخت دستگا ههای قرص ساز محسوب م یشود. برای تعیین بهترین مدل پیش بینی کننده رفتار تراکمی یونجه، آزمایشات بر روی یونجه خرد شده رقم هراتی با سه سطح رطوبتی 10 15 و 20 % وزن تر و متوسط اندازه ذرات 3/26 و 4/75 میلی متر انجام شد. به منظور شبیهسازی فرآیند تولید قرص، یونج ههای خرد شده در داخل یک واحد آزمایشگاهی سیلندر و پیستون تحت فشار قرار گرفته و تغییرات چگالی و حجم نسبت به فشار وارده ثبت شد. سپس به منظور بررسی رفتار تراکمی ذرات یونجه، هفت مدل تراکمی جونز، کوکیتا، گاریاچکین، میوس، باتلر-مک کولی، پریژاگین و پانلی -فلهو بر داده های حاصل از آزمایشات برازش شدند. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین چگالی در یک رنج نیرویی ثابت در رطوبت 10 % و اندازه ذرات 3/26 میلی متر حاصل شد. همچنین قابلیت تراک مپذیری در حین مراحل فشرد هسازی متغیر بود. در ابتدای فرآیند که فشار پایین است، چگالی با سرعت بالایی نسبت به فشار افزایش یافت در حالیکه در فشارهای بالاتر این سرعت کاهش یافت. برازش هفت مدل تراکمی، با توجه به مقایسه مقادیر ضریب تبینR2 و خطای استاندارد رگرسیونRSE نشان داد که مدل جونز بهترین همخوانی را با داده های آزمایشی دارد

کلیدواژه ها

رفتار تراکمی ذرات، قرص سازی، قرص یونجه، متراکم سازی، مدل های تراکمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.