بررسی مولفه های موثر در سنجش موفقیت سیستم های یادگیری الکترونیکی و تعاملات موجود در آن
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF07_357
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 300
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه آموزشی علوم تربیتی،رشته ی برنامه ریزی درسی، دانشگاه پیام نور
استادیار،دکتری علوم سیاسی- توسعه،گروه علوم سیاسی،بخش علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور
چکیده
در عصر حاضر اینترنت باعث رقم زدن دنیای مجازی و انگیزه ای برای سازمان ها شده است تا در بخش آموزش الکترونیکی سرمایه گذاری کنند. اگر در یادگیری مورد نظر انتظار میرود فراگیران به سطحی فراتر از دریافت دانش دست یابند، باید تجربیات یادگیرنده را درگیر نموده و برای او فرصتهای تعامل با اطلاعات و با دیگران از جمله یادگیرندگان دیگر و معلم، فراهم گردد. بنابراین، اساتید و ارائه کنندگان آموزشهای الکترونیکی برای ایجاد تجربه های یادگیری موثر در فراگیران، باید با انواع، چگونگی و ابزار مناسب برقراری تعامل میان عناصر آموزش در موقعیتهای متفاوت آموزش الکترونیکی شناخت کافی پیدا کنند. بنابراین پژوهش حاضر به روش مروری به بررسی مولفه های موثر در سنجش موفقیت سیستم های یادگیری الکترونیکی و تعاملات موجود در آن ها می پردازد .نتایج پژوهش حاکی از آن است که مولفه های مختلفی ازجمله: کیفیت اطلاعات، کیفیت سیستم، کیفیت خدمات، استفاده از سیستم/ قصد به استفاده از سیستم، رضایت کاربر و منافع شبکه ، عوامل انسانی، عوامل فنی ، عوامل نهادی و... همراه با تعاملات مختلف ، تاثیر بسزایی در سنجش موفقیت سیستم های یادگیری الکترونیکی دارند.کلیدواژه ها
یادگیری الکترونیکی ، سنجش موفقیت ، تعاملات الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.