مطالعه اثر تکنولوژی الکترونیکی ضد رسوب برای کاهش رسوبات معدنی در مبدل های حرارتی (بررسی نقش پارامتر آمپراژ جریان پالسی)
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES02_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1143
نویسندگان
کارشناسی ارشد خوردگی و حفاظت از مواد
دانشجوی دکتری
دانشیار دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
: هدف از این تحقیق مطالعه و بررسی اثر پارامتر مقدار جریان پالسی بر کارایی سیستم(EAF) Electronic Anti Fouling می باشد که باعث کاهش رسوب در مبدل حرارتی با سیستم خنک کننده می شود. این روش با تشدید عملیات تبدیل یون های قابل انحلال به بلورهای غیرقابل حل در حجم محلول، کمک به کاهش رسوب تشکیل شده در سطح مبدل حرارتی می کند که انجام این فرآیند از طریق اعمال یک میدان الکترومغناطیسی که منجر به جهت دهی یون ها می شود، توسط عبور جریان پالسی از یک سیم پیچ، انجام می پذیرد. در مجموع 4 سری آزمایش بدون آب دور ریز و به مدت 40 ساعت انجام می شود، یک آزمایش بدون استفاده از سیستم EAF و سه آزمایش با استفاده از سیستم EAF و جریان های 4،1و6 آمپر انجام می شود. ساختار رسوبات با استفاده از میکروسکوپ SEM و ساختار کریستالی آن ها توسط پراش اشعه X (XRD) آنالیز می شود. آزمایشات نشان می دهد که با به کارگیری جریان 6 آمپر در مقایسه با حالت بدون استفاده از جریان پالسی، غلظت و هدایت الکتریکی محلول هر دو به میزان %80 کاهش می یابد و نیز کاهش غلظت و هدایت الکتریکی محلول از جریان 1 آمپر تا جریان 6 آمپر به ترتیب %70 و %71 می باشد. به علاوه ساختار کریستالی رسوب با EAF به صورت مکعبی است در حالیکه این ساختار بدون EAF به صورت سوزنی شکل می باشد. در مجموع آزمایشات، مقدار جریان بالاتر، بازدهی سیستم EAF را بالاتر می بردکلیدواژه ها
سیستم الکترونیکی ضد رسوب، کربنات کلسیم، جریان پالسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.