تاثیر بازاریابی ویروسی و قصد خرید سبز با توجه به ارزش اجتماعی محصول سبز

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در مدیریت، حسابداری و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IVCONF05_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 381
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرزاد سرفرازی

استادیار گروه مدیریت دولتی، واحد لارستان، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایران

علی رحیمی

گروه مدیریت دولتی، واحد لارستان، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایران

محمدجواد محبوبی فرد

گروه مدیریت دولتی، واحد لارستان، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایران

چکیده

با توجه به این که امروزه مصرف کنندگان نسبت به گذشته به مسائل زیست محیطی ابراز تمایل بیشتری می کنند و همچنینآگاهی های زیست محیطی در بین آنها رشد قابل توجهی داشته است، و باتوجه به ظرفیت های عظیم مردمی در حمایت از مسائلزیست محیطی، کشور ما همچنان دارای مشکلات زیادی است و در این زمینه به رشد قابل توجهی دست نیافته در نتیجه توجهبه این که چه ارزش هایی نزد مشتریان در انتخاب محصولات سبز تاثیرگذار و مهم هستند، بسیار حائز اهمیت می باشد کسب وکارهاو اشخاص جهت حفاظت از محیط زیست در قرن بیستم انجام شده است اما این اقدامات تنها باعث افزایش میزان علاقهمردم به مسائل زیست محیطی شده و میزان علاقه آنها به محصولات سبز و خرید این محصولات رشد چندانی نداشتهاست تولید محصولات سبز تنها یکی از شرایط لازم برای حفاظت از محیط زیست می باشد و شرط کافی نیست. هنگامیمیتوان مدعی تلاش در راستای حفظ محیط زیست شد که مصرف کنندگان، محصولات سبز تولید شده را خریداری و از آنهااستفاده نمایند این در حالی است که در پژوهش های صورت گرفته بیشتر بر روی عوامل موثر بر قصد خرید و رفتار انتخابیمصرف کننده سبز که از عواملی نظیر: ارزش عملکردی، ارزش احساسی، ارزش اجتماعی، ارزش شرطی و ارزش شناختی تشکیلمی شود، مورد بررسی قرار گرفته اما هنوز راهکار مناسبی برای ارتقای این ارزش ها که باعث افزایش تمایل (قصد) خرید می شود،ارائه نشده است از طرفی بازاریابی ویروسی به دلیل اینکه هدف گیری موثرتری نسبت به بازاریابی سنتی دارد چون ارسال کنندهپیام، دوستان و اطرافیانش را بهتر می شناسد و به علائق آنها آگاه است و بهتر می داند چه کسانی از پیام استقبال می کنند، روشمناسبی برای برانگیختن تمایل (قصد) خرید محصولات سبز می باشد. در این مقاله به بررسی تاثیر بازاریابی ویروسی و قصدخرید سبز با توجه به ارزش اجتماعی محصول سبز خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

محصولات سبز، قصد خرید سبز، ارزش اجتماعی، بازاریابی ویروسی، شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.