تحلیل کلاهبرداری رایانه ای و طرق پیشگیری از آن
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش علمی مطالعات حقوقی، علوم قضایی و پژوهش های اجتماعی
- کد COI اختصاصی: CLSJSR01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 473
نویسندگان
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
چکیده
در زندگی باهمادی (اجتماعی) امروز بشر تحول هایی صورت گرفته و با تاثیر از آن جرایم نیز اشکال متفاوتی به خود گرفته است که جرایم رایانه ای مصداق بارز این تحول ها درزندگی باهمادی (اجتماعی) انسان ها می باشد. با توجه به تحولات عظیمی که در عرصه تکنولوژی بوقوع پیوسته و انقلاب های مختلفی که در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات در طی چند سال اخیر شاهد ان بوده ایم و با توجه به کارکرد مثبت این فن آوری اما گاه دیده می شود که بعضی از افراد سودجو و فرصت طلب با فراگرفتن داشتن و مهارت لازم در پی سوء استفاده از کاربران و هم چنین ایجاد و بروز یک سری مشکلات هستند و خسارات فراوانی را به بار می آورند. لذا در بیشتر کشورهای دنیا جرایم اینترنتی بعنوان یک معضل حاد و بسیار مهم تلقی می گردد و لذا دولتها درصدد و به دنبال پیدا نمودن راه حل های مختلفی در جهت ریشه کن کردن و یا کم کردن یا حتی جلوگیری از جرایم مزبور می گردند.کلیدواژه ها
کلاهبرداری رایانه ای، پیشگیری وضعی، پیشگیری اجتماعی، پلیس فتا، مهندسی اجتماعی، کلاهبرداری اینترنتی، فیشینگمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.