بررسی و شناخت طبقه بندی و اهداف کلیدی و مهم مدیریت دانش در سازمان
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش علمی مطالعات حقوقی، علوم قضایی و پژوهش های اجتماعی
- کد COI اختصاصی: CLSJSR01_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 328
نویسندگان
مولف کتب علمی و نویسنده مقالات پژوهشی
چکیده
در دنیایی که با دانش و اطلاعات وسیع احاطه شده ایم اهمیت تولید و حفظ دانش کارآمد و اشتراک آن در سازمان فایده های بسیاری دارد. سازمان ها بدون دانش نمی توانند از منابع خود به درستی استفاده کنند. مدیریت دانش باعث می شود تا سازمان ها به نیاز مشتریان پاسخ مناسب، به تغییرات بازار پاسخ چابک تر و برای طراحی و معرفی محصولات و خدمات جدید منابع بیش تری در اختیار داشته باشند. مدیریت دانش در پی تولید، حفظ و نشر دانش موجود در سازمان ها برای آموزش اصولی کارمندان است. زمانی که کارکنان در سازمان از آموزش های اصولی بهره ببرند شاهد افزایش کارایی و بهبود عملکرد آن ها خواهیم بود. این مدیریت، اشتراک دانش را تشویق می کند و کسانی که به یادگیری علاقه مند هستند را مشتاق تر و کسانی که در حاشیه یادگیری هستند را به نطقه ثقل تولید و اشتراک دانش حرکت می دهد. اهمیت مدیریت دانش در این است که تکه های دانش موجود در واحدهای مختلف سازمان، آن بخشی که همگانی است را در دسترس عموم اعضای سازمان قرار می دهد و نتیجه آن بهبود آموزش، بهبود روش های انجام کار و بالارفتن بهره وری است. به علت اهمیت بسیار بالای مدیریت دانش در سازمان در این مقاله علمی که با روش تحلیلی-توصیفی نگارش شده است قصد داریم به بررسی و شناخت طبقه بندی و اهداف کلیدی و مهم مدیریت دانش در سازمان بپردازیم.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، سازمان، دانش صریح و ضمنی، طبقه بندی سازمانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.