بررسی تاثیر دوران پکینگ بر عملکرد حرارتی برج خنک کننده

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: بیست و یکمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME21_842
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش میرعبداله لواسانی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، گروه مکانیک، تهران، ایران

محسن زمانی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، گروه مکانیک، تهران، ایران

زهرا نامدار بابلی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، گروه مکانیک، تهران، ایران

مسعود زارع

عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات تهران، گروه مهندسی مکانیک- هوافضا، تهران، ایران

چکیده

در این مطالعه به طور تجربی تاثیر دوران پکینگ بر عملکرد حرارتی برج خنک کننده مرطوب جریان مخالف بررسی شده است. پکینگ مورد استفاده در این آزمایش دارای ۶ صفحه مدور چوبی است که به فواصل مساوی از یکدیگر قرار دارند. سطح مقطع پکینگ ۰/۸۵ متر مربع است. سرعتهای دوران پکینگ از صفر تا ۱۷ دور بر دقیقه و نسبت نرخ دبی آب به هوای ورودی به برج (L/G) از ۰/۴ تا ۲/۸ است. دمای آب ورودی به برج ۴۵ و دماهای هوای ورودی ۲۷، ۳۴ و ۴۱ درجه سانتیگراد است. نتایج نشان می دهند که میزان گرمای گرفته شده از آب متاثر از دوران پکینگ بوده و با افزایش سرعت دوران، افزایش داشته است. بطوریکه در محدوده دمای هوای ۲۷ تا ۴۱ درجه سانتیگراد و در نسبت دبی ۲/۸ با افزایش سرعت دورانی پکینگ از صفر تا ۱۷ دور بر دقیقه، انتقال حرارت ۱۰۲ تا ۱۲۷ درصد افزایش داشته است. دوران پکینگ همچنین بر روی راندمان حرارتی برج خنک کننده تاثیرگذار بوده و با افزایش سرعت دوران در تمامی نسبت های دبی آب به هوا و دماهای هوا، راندمان حرارتی افزایش داشته است. بطوریکه با افزایش سرعت دورانی پکینگ از صفر تا ۱۵ دور بر دقیقه راندمان حرارتی ۴۵/۵درصد افزایش داشته است.

کلیدواژه ها

برج خنک کننده مرطوب- پکینگ دورانی- جریان مخالف- روش تجربی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.