حل همزمان مسئله مسیریابی وسایل نقلیه با بازه زمانی محدود به صورت غیرمنعطف Hard Time Window و منعطف Soft Time Window
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
- کد COI اختصاصی: TTC11_148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1508
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دکترای صنایع از دانشگاه صنعتی شریف،
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل
چکیده
با توجه به این که در دنیای امروز در اکثر تصمیمگیریها، مسایل اقتصادی در اولویت بوده و کسر زیادی ازهزینههای سیستمهای تولید و توزیع کالا را هزینههای مربوط به حمل و نقل مواد (مواد اولیه و محصولاتتولیدی) تشکیل میدهند، بهینهسازی هزینههای حمل و نقل اهمیت بالایی پیدا میکند. مسیریابی ناوگان باری از جمله روشهاییاست که تاثیر بسزایی در بهینهسازی هزینههای حمل و نقل دارا میباشد. در این مقاله به یکی از رویکردهای خاص این مسئله با عنوان مسیریابی ناوگان باری با بازه زمانی محدود پرداخته شده است. هدف از حل این مسئله سرویسدهی به چند مشتری با موقعیتهای مکانی متفاوت و تقاضاهای متفاوت، توسط تعدادناوگان مکفی از یکدپو میباشد، با در نظر گرفتن این محدودیت، که هریک از مشتریان میبایست در بازه زمانی خاصی سرویسدهی شوند. مسئله مسیریابی ناوگان باری با بازه زمانی محدود در دو حالت غیر منعطفHard Time Window) و منعطف(Soft Time Window قابل حل میباشد و اکثر محققینی که اقدام به حل مسئله مذکور نمودهاند الگوریتمهایی را بهکار گرفتهاند که مسئله را تنها به یکی از روشهای نامبرده حل می نماید. در این مقاله به کمک الگوریتم ر چندهدفه 2SPEA برای اولین بار در ایران مسئله مذکور همزمان در دو حالت غیر منعطف و منعطف حل گشته است.کلیدواژه ها
مسیریابی ناوگان باری، محدودیت پنجره زمانی، روش غیرمنعطف،روش منعطف، بهینهسازی چندهدفهمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.