کامپوزیت های استتاری هوشمند برپایه ی فناوری پوشش های الکتروکرومیک مواد الی پلیمری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مواد و ساختارهای هوشمند
  • کد COI اختصاصی: ACSMS01_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 704
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نجفقلی زاده سرای

دانشکده مهندسی پدافند غیر عامل، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، تهران، ایران

سیدجکال گوهری

دانشکده مهندسی پدافند غیر عامل، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، تهران، ایران

چکیده

مواد الکترو کرومیک به دلیل توانایی که در تغییر رنگ با اعمال ولتاژ ، جذابیت خاص و کاربرد های متنوعی دارند که می توان از ان ها در انواع صنایع مانند ماشین سازی، پوشاک، تبلیغات، دفاعی و ... استفاده کرد .این مواد انواع مختلفی دارند که در دو دسته کلی مواد الکترو کرومیک آلی و معدنی تقسیم بندی می شوند . در این مقاله قصد داریم به فعالیت هایی که در زمینه مواد الکتروکرومیک انجام شده است بپردازیم .در ابتدا به بررسی انواع مواد الکتروکرومیک می پردازیم بعد کاربردهای آن ها را شرح می دهیم و بعد به استتار تطبیقی می پردازیم و نمونه های طبیعی آن را شرح داده و در بخش اخر به کار هایی که در طی چندین سال در این زمینه به خصوص در زمینه مواد الکتروکرومیک پوشیدنی که در زمینه ی استتار کاربرد دارند می پردازیم..

کلیدواژه ها

استتار هوشمند ۱، پوشش های الکتروکرومیک ۲

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.