مکان یابی بهینه ایستگاههای آتش نشانی در شبکه های ترافیکی درون شهری بر اثر وقوع زلزله نمونه موردی شهر دهدشت( استان کهگیلویه و بویراحمد )

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,221

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TTC11_061

تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1391

چکیده مقاله:

در مناطق شهری، اثرات زیانبار معمول در اثر وقوع سوانح طبیعی، شامل تلفیقی از ویرانی های کالبدی و اخلال عملکرد عناصر شهری است ویرانی سازهها و ساختمان های مسکونی، شبکه راه ها و دسترسی ها مثل پل ها و جادههای ارتباطی، تأسیسات اساسی مثل مخازن آب، نیروگاه ها، خط ارتباطی تلفن، برق، لولهکشی آب، گاز و ... از آن جمله هستند که در این بین شبکه حمل و نقل مهمترین عنصر برای امداد رسانی و مدیریت بحران بعداز وقوع زلزله می باشد.شبکه حمل و نقل دارای نقشحیاتی در امداد رسانی و نجات جان انسانها پساز وقوع زازله می باشد. عملکرد بهینه شبکه حمل و نقل می تواند باعث کاش اثرات مستقیم و غیر مسقیم بحرانگردد.از این رو می توان به ارزشزمان امداد رسانی و کاهشزمان تاخیر برای کمکبه مصدومین در شبکه پی برد. از اهذداف این تحقیق می توان به بهینه سازی تخصیص ترافیک و یافتن بهترین مکان برای ایستگاههای آتشنشانی در شهر دهدشت با توجه به زلزله خیزی آن می باشد. در این تحقیق با استفاده از نرم افزار TrancCAD که جز نرم افزارهای حمل و نقل می باشد و همچنین با استفاده ازGIS به تجزیه و تحلیل و در نهایت مکانیابی بهینه ایستگاههای آتشنشانی در شهر دهدشت می پردازیم.

نویسندگان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :