بررسی ثبت امور مالی و حسابداری در قراردادهای پیمانکاری شهرداری مشهد

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NASMEA17_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 500
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا بایگی

کارشناسی ارشد حسابداری، کارشناس امور مالی اداره کل مالی شهرداری مشهد

مهدی آذری

کارشناسی ارشد حسابداری، رییس اداره خزانه داری شهرداری مشهد

چکیده

حسابداری پیمانکاری یک قرارداد معتبر بین کارفرما و پیمانکار می باشد، که برای به پایان رساندن یک پروژه میان آن دو بسته می شود و شامل چند مرحله است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد. مراحل قرارداد شامل طرح اولیه، ارجاع به پیمانکار و… است. این مراحل و به انجام رساندنشان دارای روش هایی می باشد، که رعایت آن ها باعث به انجام رسیدن پروژه توسط پیمانکار می شود. پیمانکاری شهرداری به معنای مجموعه یا گروهی از افراد با تخصص های مختلف می باشد که برای انجام امور مربوط به شهرداری برای مثال ساخت ساختمان قراردادی بین خودشان و شهرداری منعقد می کنند و شرایط کاری و زمان تحویل پروژه و مبلغ دریافتی را داخل قرارداد قید میکنند و از آن تاریخ به بعد همه امور مربوط به پروژه که داخل قرارداد قید شده بر عهده پیمانکار می باشد. ما در این تحقیق قصد داریم حسابدار و هر شخصی که به حسابداری پیمانکاری علاقه دارد را با اهمیت حسابداری پیمانکاری، چرخه سیستمی آن، ارکان اصلی و روش های اجرای حسابداری پیمانکاری، درصد تکمیل کار، توانایی تشخیص روش مناسب در مورد حسابداری پیمانکاری، حسابداری شرکت های پیمانکاری و مواردی که باید در بازارکار این حرفه بدانید را بررسی نماییم. ارائه خدمات شهری و شهرداری در قالب شناسایی و بهره مندی از ظرفیت های موجود در پیمانکاری شهرداری مشهد در جهت توسعه شهر از اهداف شهرداری مشهد است. ایجاد تعامل سازنده با سایر سازمان ها و ارگان های شهری به عنوان پیمانکار، فراهم آوردن زمینه های مشارکت بیشتر پیمانکاران، شناسایی، پیش بینی و اجرای طرح های مورد نیاز از دیگر اهداف برآورد قرارداد های پیمانکاری پروژه می باشد. در این تحقیق برای برآورد هزینه های تقریبی از جداول هزینه ها بر اساس مثال های عددی می باشد آورده شده است.

کلیدواژه ها

امور مالی، حسابداری، قرارداد، پیمانکاری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.