بررسی بلوغ دولت الکترونیک و نقش آن بر بهبود کیفیت خدمات الکترونیکی دولت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی سالانه تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MDMCONF05_162
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دولتی، عضوهیات علمی،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لارستان،لارستان، ایران
گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لارستان، لارستان، ایرا ن
گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لارستان، لارستان، ایرا ن
چکیده
این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری اطلاعات، از نوع پیمایشی به شمار میرود. پس از انجام مطالعات کتابخانه ای و بررسی مدلهای مرجع در زمینه بلوغ خدمات دولت الکترونیک، مدل جوشی و ایسلام به عنوان مدل پایه پژوهش حاضر انتخاب گردید.ظهور اینترنت، ارتباط دیجیتالی و تغییر مدلهای کسب و کار الکترونیکی در بخش خصوصی، بخش دولتی را نیز مجبور بود تامل در خصوص مدلهای سازمانی و عملیاتی سنتی نمود. دولتها در سراسر جهان با چالش های تحول مواجه شده و نیاز به مدرنیزه شدن روشهای اداری و سیستمهای مدیریتی دارند دولت الکترونیکی، دولت را کارآمدتر نموده و باعث میشود اطلاعات و خدمات دولت سریعتر، آسان و کم هزینه تر ، شفاف تر در اختیار شهروندان قرار گیرد. در طول سال های اخیر، مسئله پیش روی دولتها، کیفیت خدمات در بخش عمومی است. در این پژوهش با مرور سیستماتیک منابع علمی، چارچوبها و مدلهای تحلیلی کیفیت سه نوع خدمت یعنی سنتی، الکترونیکی و دولت الکترونیکی و شاخص و دامنه آنها شناسایی و رتبه بندی( ۱ -خدمات ۲- فنی ۳-اطلاعات ۴- مدیریت شدند.کلیدواژه ها
دولت الکترونیکی – بلوغ دولت الکترونیک – کیفیت خدمات الکترونیکی دولتمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.