درک الگوی تحرک و فعالیت های کاربر از داده های شبکه هایاجتماعی با برچسب جغرافیایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: EICONF08_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 164
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین رحیمی

دکترای جغرافیای انسانی گرایش شهری استادیار دانشگاه پیام نور مشهد

نرگس گلستانی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری" برنامه ریزی مسکن"، دانشگاه پیام نور مشهد

رضا گلستانی

کارشناس آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

چکیده

شبکه های اجتماعی به شدت در زندگی روزمره جامعه مدرن حضور دارند. اکثر مردم از این شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتناطلاعات درباره ی زندگی شان، عقایدشان و مکان هایی که دیده اند و حالت خاطره دارد استفاده می کنند. بطور کلی، پست ها ازاطلاعات مختلفی تشکیل شده اند که محل قرارگیری کاربرها در بخشی از داده است. هدف از این پژوهش، بدست آوردن موقعیت پستها و مشاهده الگوی تحرک کاربران در شهر پورتو پرتغال است. این مقاله درباره فناوریهای موجود برای جمع آوری داده ها، شبکه هایاجتماعی که ارزش مطالعه دارند و محدودیت هایی که در حال حاضر اعمال می شوند بحث می کند. همچنین رویکردهای جدیدی برایجمع آوری داده ها از شبکه های اجتماعی مطلوب را بررسی می کند که تمام محدودیت های برنامه را برطرف می کند. این راه حل های نرمافزاری مختلف برای تعاملات شبکه های اجتماعی توسعه یافته اند و به طور کامل و دقیق توضیح داده شده اند. سپس نرم افزار لازم برایشبکه های اجتماعی بررسی شده، الگوریتم های ممکن برای داده کاوی مورد بحث قرار گرفته و پیاده سازی ارائه می شود. در پایان، نتایجبدست آمده با توجه به ویژگی های شهر، تبلیغات گردشگری و مسیرهای حمل و نقل ثابت کرد که هنوز هم امکان استفاده از شبکه هایاجتماعی مبتنی بر مکان برای جمع آوری داده ها وجود دارد در حالی که محدودیت های زیادی به دلیل GDPR وجود دارد. سپس،داده های جمع آوری شده، اطلاعات و جزئیات کافی را برای نتیجه گیری معنادار در مورد الگوهای تحرک کاربران فراهم کردند که در اینپژوهش تفسیر و مطالعه شده اند.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، داده کاوی، الگوی تحرک، خوشه بندی، برنامه ریزی شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.